Foto: kvik

Kvik introduceert designkeuken Noliam in arizona beige en wood

Het tijdloze ontwerp Noliam van de Deense keukenfabrikant Kvik is nu verkrijgbaar in twee nieuwe stijlvolle kleuren: arizona beige en wood.

14 Januari 2024

Het greeploze design combineert eenvoud en strakke lijnen met organische materialen. Zo bestaan de keukenkasten en -fronten voor minstens 50% uit gerecyclede materialen en zijn ze voor 99% recyclebaar. Kvik laat zien dat een designkeuken in combinatie met verantwoorde materialen niet duur hoeft te zijn. Zo is Noliam wood gecombineerd met arizona beige al verkrijgbaar vanaf €6.222.

Meike Hoek de Jong, Marketing Manager Kvik Nederland: “Noliam is oorspronkelijk ontworpen in klassiek wit. De nieuwe kleuren moet het design van een frisse look voorzien. Om de stijlvolle en tijdloze uitstraling van de keuken te behouden, hebben we bewust gekozen voor rustige, effen tinten en natuurlijke materialen. Waarbij het zowel mogelijk is de kleuren wood en arizona beige te combineren, als los van elkaar te gebruiken.”

Barley & Jigger: luxe & comfort
Accessoires maken de keuken. Zo ook in het geval van Noliam. Combineer het ontwerp met de luxe barstoelen van Kvik voor de ultieme Deense look en feel. De barstoelen zijn beschikbaar in drie varianten: Jigger, Barley en Barley met leren zitting. Allen ontworpen door ontwerpers Nikolay Duve en Kasper Meldgaard van het Deense ontwerpbureau Says Who. Claus Johnsen, hoofd design bij Kvik: “Naast een prachtig design, zijn de barstoelen ook functioneel. Zo hebben we de zithoogte perfect aangesloten op de hoogte van het aanrecht. En om de stoelen extra comfortabel te maken, hebben we een optie met leuning en leren zitting. Zo is er voor ieder wat wils.”

Noliam in arizona beige en wood is nu verkrijgbaar bij Kvik. Meer informatie: Kvik.nl 

Reacties