STEEL Design40 Cooktop

Bereid het perfecte diner met de juiste hardware!

Deze nieuwe FLEXzone inductie cooktop is voorzien van robuuste metalen bedieningsknoppen welke zeer ergonomisch en fraai aan de voorzijde geplaatst zijn.

De STEEL Design40 cooktop, speelt hiermee in op de behoefte van iedere kok, namelijk bedieningsgemak en vooral controle tijdens het koken. Bovendien heb je door het ontbreken van tiptoetsen aan de bovenzijde, meer ruimte voor pannen.

Het kookveld is voorzien van drie krachtige inductiezones en twee FLEXinductie zones, welke uitermate geschikt zijn voor een teppanyaki. Iedere inductiezone heeft 12 standen, waarvan de eerste drie vooringestelde warmhoud standen zijn van 42° 70° en 94° graden. Het duidelijk afleesbare digitale display, bevindt zich vooraan bovenop het kookveld. 

De STEEL Design40 cooktop kan naar wens in het werkblad verzonken worden of bovenop de keukenkast (corpus) geplaatst worden, waardoor de bedieningsknoppen op het keukenfront gemonteerd dienen te worden.

De Design40 cooktops gebaseerd op een maatvoering van 40mm. Verkrijgbaar in het RVS en All Black uitvoering. Er zijn er ook uiterst fraaie en stille Design40 wandschouwkappen beschikbaar in 90cm en 100cm breed en bijzondere Design40 inbouwovens in het programma.

In het kort

- Metalen bedieningsknoppen aan de voorzijde zorgen voor optimale controle tijdens het koken
- FLEXzone inductietechniek
- Karakervolle en robuuste uitstraling

Adviesverkoop prijzen incl. btw.

- E9P-5FI NF Design40 FLEXzone inductie cooktop 90cm All Black 3.590,-
- EKL90 NF Design40 wandschouwkap 90cm All Black 1.849,-
- EFFE6 NF Design40 dubbele pizza/multi oven nis88 3.280,-