Foto: press_2013//kuppersbusch-keuken-vario-line.jpg

Variabele indeling van kookgedeelte

Met de VarioLine-serie biedt Küppersbusch veel individuele vrijheid bij de inrichting en samenstelling van het kookgedeelte.

Met de VarioLine-serie biedt Küppersbusch veel individuele vrijheid bij de inrichting en samenstelling van het kookgedeelte.

Met deze lijn biedt Küppersbusch een harmonisch evenwicht tussen de verschillende bereidingswijzen. Koken, grillen of frituren, dankzij de innovatieve veelzijdigheid van de VarioLine-serie is alles tegelijk mogelijk en hoeft men niet meer te kiezen tussen de verschillende opties maar ze alleen maar te combineren.

 

Alle kookplaten uit het Küppersbusch programma kunnen door middel van een RVS verbindingsstrip naadloos tot één unit worden gecombineerd.
Men kan kiezen uit diverse mogelijkheden, grillplaat, gaskookplaat, keramische kookplaat, inbouwfriteuse of inductiekookplaat in diverse afmetingen. Maar ook biedt Küppersbusch een Teppan Yaki plaat en een wokplaat die in dit systeem geïntegreerd kunnen worden.
Tevens levert Küppersbusch een glaskeramische inbouw spoelunit en een afdruipunit dit het geheel perfect completeren. Want waar gekookt wordt is water nodig. Zowel in de voorbereiding alsook tijdens het koken.
De uiteindelijke samenstelling is afhankelijk van de wensen van de gebruiker.

Küppersbusch geeft 2 jaar garantie en bij aankoop van 4 of meer Küppersbusch inbouwapparaten 5 jaar.

Meer informatie: www.kuppersbusch.nl.

Publicatiedatum: 22 maart 2010

Reacties