Foto: 259854

Pelgrim panorama kookplaten

Niet om stoer te doen, maar de nieuwe Pelgrim panorama kookplaten zijn echt breed. Ze laten zien dat keukenapparatuur zich aanpast aan de nieuwe manier van koken en wonen.

Niet om stoer te doen, maar de nieuwe Pelgrim panorama kookplaten zijn echt breed.  Ze laten zien dat keukenapparatuur zich aanpast aan de nieuwe manier van koken en wonen.

Met name bij kookeilanden biedt de panoramaopstelling extra ruimte. De pitten en kookzones staan naast elkaar, dus ook een veilig idee dat je niet meer over pannen hoeft te buigen. Pelgrim ontwikkelde de Panorama kookplaat in 3 verschillende smaken: gas-op-glas, inductie en keramisch.

 

Onbewust beschouwen we de traditionele kookplaten als ‘normaal’. Maar de populariteit van het kookeiland vertegenwoordigt een nieuwe manier van koken en samen zijn in de keuken. Pelgrim introduceert drie versies van de Panorama kookplaat die praktisch, stijlvol en veilig zijn.

INDUCTIE – De panorama inductieplaat is 100 centimeter breed en heeft 4 kookzones. Handig is de aankookautomaat die zorgt voor extra snel koken en automatisch terugschakelt naar de gekozen kookstand. Overkoken is dus verleden tijd. Naast een kinderslot heeft de plaat ook een pauzefunctie voor het gelijktijdig uitschakelen van alle kookzones. Het prettige van koken op een inductie kookplaat is dat de alleen de pan wordt verwarmd; veilig maar ook duurzaam. Hierdoor kan tot 24% energie bespaart worden. Type IDK5104ONY/ Adviesprijs € 1.799,-

KERAMISCH- De keramische panorama kookplaat heeft geen bedieningsknoppen maar een touch panel. Mooi om te zien maar ook praktisch met schoonmaken. De 100cm brede kookplaat heeft Cook Light elementen voor extra snelle verwarming en afkoeling van de kookzones. De kookduurbegrenzer zorgt voor extra veiligheid; Vergeet u de plaat uit te zetten, dan schakelt hij zichzelf na bepaalde tijd uit.
Type CKT8104ONY/ Adviesprijs € 1.099,-

GAS-OP-GLAS – De Pelgrim gas-op-glas panorama kookplaat is met 110 cm de breedste van het stel. Met 4 branders, waarvan er 2 zowel voor wokken als ‘gewoon’ koken geschikt zijn. Zodra de gasvlam dooft, stopt automatisch de gastoevoer. Dankzij de gehard glazen vangschaal is de kookplaat gemakkelijk en krasvrij schoon te maken. Type GK3104ONYA/ Adviesprijs € 1.099,-

Meer informatie: www.pelgrim.nl.

Publicatiedatum: 24 januari 2011

 

 

Reacties