Foto: 262997

Ouderwets sudderen of op hoog vuur wokken met de nieuwste ATAG roestvrijstalen gaskookplaten

Authentiek koken dankzij top kooktechnologie.

Authentiek koken dankzij top kooktechnologie.

ATAG, de kookspecialist, breidt haar assortiment uit met een nieuwe lijn roestvrijstalen gaskookplaten. De MAGNA kookplaten zijn voorzien van een gecombineerde wok/sudderbrander, zuinige en snelle A+ branders en bieden veel gebruiksgemak en kookplezier voor iedereen in de keuken.

Tijd om te koken

Bij de ontwikkeling van kookplaten houdt ATAG altijd rekening met het gemak van de gebruiker. Zo zit de krachtige sterkbrander voor grote pannen altijd vooraan, zodat er actief in de pannen geroerd kan worden. De gecombineerde wokbrander bevindt zich altijd links op de kookplaat, waardoor er veel ruimte is om meerdere pannen te plaatsen. Bovendien kan men hierdoor met links de pan vasthouden en met rechts roeren.

 

De gecombineerde wokbrander is zo bijzonder dankzij het zeer grote regelbereik. Hiermee kunnen gerechten supersnel en krachtig op een zeer hoog vermogen (5,7 kW) bereid worden, maar de wokbrander kan ook op een zeer lage sudderstand ingesteld worden (0,2 kW). Nederlanders houden tenslotte van sudderen. Dankzij deze extreem lage stand is een warmhoudplaatje overbodig geworden.

MAGNA designlijn

De MAGNA designlijn kenmerkt zich door de volledig metalen regelknoppen, het solide roestvrijstaal van 1,5mm dik en de subtiele afwerking. Zo zijn de zijkanten stijlvol ingelast. ATAG lanceert met de MAGNA serie een ontwerp dat vrijwel iedere keuken een hoogwaardige uitstraling geeft.

Top kooktechnologie

Alleen de beste apparaten met de beste kooktechnologie stellen je als gebruiker in staat om het maximale uit de ingrediënten, de keuken en jezelf te halen. Kooktechnologie staat bij ATAG niet alleen voor een hoogwaardige kwaliteit en design, maar ook het hoogst haalbare als het gaat om veiligheid en duurzaamheid. De milieuvriendelijke A+ branders zorgen voor een perfect regelbare en zuivere vlam. Een liter water kookt gemiddeld twee minuten sneller dan het gebruik van andere branders. Veiligheid wordt gewaarborgd dankzij het kinderslot en de thermische- of elektronische beveiliging. Hiermee kan de kookplaat met één druk op de knop aan- of uitgeschakeld worden.

Reacties