Foto: Neff_Taste_Day2-153_B

NEFF hoofdsponsor Taste of Amsterdam 2018

Van 1 tot en met 3 juni 2018 laat Taste of Amsterdam het Amstelpark voor de tiende keer veranderen in ‘t gastronomische epicentrum van de hoofdstad.

En net als een goede wijn, wordt Taste met de jaren alleen nog maar lekkerder. Met kersverse hoofdsponsor NEFF, producent van huishoudelijke apparatuur, trakteert Taste bezoekers weer op culinaire hoogstandjes en een dosis kookinspiratie.

Ik ben enorm trots dat we dit jaar alweer de 10e editie van Taste of Amsterdam organiseren. Het is elk jaar weer een uitdaging om een nieuw en spraakmakend programma neer te zetten en daarom is het extra mooi om te zien dat gasten steeds in steeds grotere getale het festival bezoeken. Deze 10e editie vieren we uitbundiger dan ooit met speciale acties rondom ons jubileum.” – Henk-Jan Kakebeen, event director Taste of Amsterdam.

“Taste of Amsterdam is een vanzelfsprekende partner voor NEFF, door de gedeelde passie voor goed en verrassend eten. Wij richten ons op echte hobbykoks die genieten van het bereiden van originele recepten en nieuwe smaken willen ontdekken. Die mensen treffen we op Taste. We kijken er enorm naar uit om hen onze apparatuur te laten ervaren in een setting waar alles om smaak draait.” – Gertjan Sturm, Director Consumer Marketing NEFF.

Taste of Amsterdam 2018

Ook dit jaar verzamelen hobbychefs, foodlovers en dorstige thuisbartenders zich drie dagen in het Amstelpark. Nieuwe culinaire gezichten en vertrouwde namen zetten hun pannen op het vuur voor het verjaardagsfeestje van Taste of Amsterdam. Naast een aantal Taste-vedetten zoals restaurant Blauw en chef Peter Lute, die al tien jaar onderdeel van het festival zijn, ontvangt Taste weer meerdere toprestaurants. Samen brengen ze een menu waarbij iedereen zijn vingers kan aflikken.

In NEFF Big Kitchen geven bekende chefs masterclasses en demonstraties aan zo’n 250 foodies per sessie. In de NEFF Kookschool gaan hobbychefs zelf aan de slag om hun kook-skills aan te scherpen. Ook dit jaar is er een kooktheater voor kinderen, waarbij de kleinste chefs de keuken instappen. Ze leren verse ingrediënten kennen en bereiden simpele gerechtjes.

Tickets

Tickets voor Taste of Amsterdam zijn online te bestellen via www.tasteofamsterdam.com. Dagtickets zijn verkrijgbaar voor €12,- (inclusief boekingskosten). Een kaartje is geldig voor een van de drie dagen, op een dag naar keuze. Een passe-partout (€17,50) geeft toegang tot alle dagen.

Openingstijden Taste 2018

Vrijdag 1 juni 2018 15:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag 2 juni 2018 12:00 uur – 23:00 uur
Zondag 3 juni 2018 12:00 uur – 23:00 uur


Meer informatie:

Taste of Amsterdam
Neff

Reacties