Foto: press_2013//ABK-InnoVent-kookplaat.jpg

Massieve kookplaten serie van ABK InnoVent

Aanvullend op de i-Cooking toepassingen in onder meer 4mm massief RVS, komt ABK InnoVent nu met voorgedefinieerde branderopstellingen, tevens verkrijgbaar in 4mm massieve kookplaten.

Aanvullend op de i-Cooking toepassingen in onder meer 4mm massief RVS, komt ABK InnoVent nu met voorgedefinieerde branderopstellingen, tevens verkrijgbaar in 4mm massieve kookplaten. www.keukenendesign.nl

Het unieke aan deze kookplaten is de vlakke 4mm RVS plaat waar de branders in zijn gebouwd. De kookplaten zijn uitermate geschikt voor het vlak inbouwen in diverse werkbladen, maar kunnen echter ook als opbouw variant geplaatst worden. Voor de kookplaten zijn opstellingen beschikbaar van 1 tot 6 branders, met de nieuwste type branders en een krachtige wokbrander van 6,0 kW. Prijzen voor de kookplaten beginnen vanaf 1345,- euro. Zoals bekend van ABK InnoVent, zijn de KOONEKA kookplaten ook op eigen maatvoering te bestellen, bijvoorbeeld in een hoekopstelling of met boogvormen aan de vangschaal, die de belijning in de keuken kunnen accentueren.

 

Publicatiedatum: 22 december 2009

Reacties