Foto: 281549

Koken op je gevoel

Pelgrim lanceert E-Life serie.

Pelgrim lanceert E-Life serie.

Quality Time management in de keuken.

 

Door de keukenapparaten uit de E-Life serie zorgt Pelgrim voor meer kwaliteitsmomenten en minder stress in de keuken. De E-Life lijn bestaat uit apparatuur die op gevoel bediend kan worden dankzij de elektronische aansturing, zoals een inductiekookplaat, vaatwasser en oven met touch control bediening. Hierdoor blijft er meer tijd en energie over om te genieten van de gezelligheid tijdens het koken en eten.

Koken zonder knoppen
De Pelgrim E-Life inductiekookplaat heeft een luxe slidebediening; met één vingerbeweging zijn alle kookzones te bedienen en in te stellen. De E-Life kookplaat heeft 4 kookzones die aan elkaar te koppelen zijn, zodat een groot kookoppervlak ontstaat van 20x40 cm. Elke kookzone is voorzien van een 'boostfunctie', die zorgt voor tijdelijk extra krachtig vermogen. Ideaal om bijvoorbeeld snel water aan de kook te brengen. Verkoopadviesprijs Pelgrim E-Life inductiekookplaat, type IDK694VONY € 1.359,00

Bakken op gevoel
De Pelgrim i-Bake oven is meer dan een kookgadget. De i-Bake heeft een full color touchscreen met slide bediening en 5 praktische bakmenu's, inclusief 65 voorgeprogrammeerde recepten, foto's en baktips. De Pelgrim i-Bake is een kookinnovatie dankzij de slimme gebruikersinterface die op gevoel te bedienen is en voor iedere thuiskok een passend i-Bake menu heeft.
Verkoopadviesprijs Pelgrim i-Bake oven, type OKW599RVS € 1.899,00

Afwassen met 1 vinger
Met de Pelgrim E-Life vaatwassers is de bediening nog gemakkelijker, dat kan dus geen excuus zijn. Op het display is het wasprogramma, de temperatuur en de tijd in te stellen. De E-Life vaatwassers hebben een energie efficiëntie klasse A+ en hebben een laaggeluidsniveau.
Verkoopadviesprijs Pelgrim E-Life vaatwasser, type GVW480ONY € 899,00, met extra besteklade, type GVW485ONY € 999,00

Meer informatie: www.pelgrim.nl.

Publicatiedatum: 6 april 2012

Reacties