Foto: /281390.jpeg

‘Eigen wijze’ kookplaten

Stel zelf de ATAG kookplaat samen die bij jouw kookstijl past. Want smaken verschillen.

Stel zelf de ATAG kookplaat samen die bij jouw kookstijl past. Want smaken verschillen.

Wie net zoals ATAG een passie voor koken heeft kan nu zelf bepalen welke kookplaat combinaties in zijn of haar keuken passen. Kookliefhebbers kiezen voor maatwerk, en daarom biedt ATAG een breed assortiment kookplaten variërend van 33 tot 90 cm breed. Zo kun je naar hartenlust wokken, frituren, grillen, sudderen en Japans grillen met de ATAG Puzzelo en ATAG Magna design kookplaten. Want smaken verschillen.

 

De ATAG Puzzelo serie bestaat uit kookplaten waarmee eindeloos gevarieerd kan worden, mede dankzij de kleinere formaten die mogelijk zijn. Culinair frituren, snel koken op inductie, grillen op de Japanse Teppan Yaki en wokken op gas, met de Puzzelo’s van ATAG kunnen kookliefhebbers de meest smaakvolle kookplaten samenstellen.

1. Grillplaat voor Teppan Yaki (33 cm of 60 cm breed) – Op de RVS Teppan Yaki kunnen gerechten rechtstreeks op de verwarmde bakplaat bereid worden. Heerlijk voor Japanse gerechten, maar ook voor vlees, een eitje of pannenkoeken. De grillplaat is koppelbaar aan alle Puzzelo of MAGNA kookplaten en heeft een uitneembaar vetopvang bakje dat in de vaatwasser kan.

2.Keramische kookplaat of Inductiekookplaat met wokzone (33 - 38 cm breed) – De multifunctionele komvormige Puzzelo inductiekookplaat zorgt ervoor dat de wok volledig en snel verhit wordt. De wokpan is door de komvorm ideaal voor het opkloppen van crèmes, sauzen of parfait. Dankzij de exact instelbare lage temperatuur is zelfs het pocheren van eieren mogelijk. Met de deksel op de wokpan van het kookmerk Demeyere kun je groenten en vis smoren of gerechten stoven in bijvoorbeeld kokosmelk, wijn of bouillon.

3.Gaskookplaat met wokbrander (33 cm breed) – Wie van snel en gezond wokken houdt kiest voor een kookplaat met krachtige wokbrander. Door de snelle verhitting blijven ingrediënten knapperig en behouden zij hun kleur, smaak en voedingswaarde.

4.Friteuse (33 cm breed) – Deze ATAG friteuse is handig in te bouwen naast de andere Puzzelo kookplaten. De friteuse zorgt voor een snelle bereiding van bijvoorbeeld garnalen, vleessnacks of frietjes.

Magna lijn (33 – 90 cm breed) - De Puzzelo's zijn naadloos te combineren met de MAGNA designlijn voor fanatieke hobbykoks die willen experimenteren met verschillende kooktechnieken. De solide en robuuste producten zijn hoogwaardig afgewerkt en uitgevoerd met een RVS rand aan de zijkanten. Hierdoor zijn ze aan elkaar te koppelen en mooi te combineren met de Puzzelo variatie kookplaten. De Puzzelo’s zijn ook naast elkaar ideaal voor plaatsing in een kookeiland.

De prijzen van de Puzzelo's variëren van € 679,00 tot € 1.839,00.

Over ATAG
ATAG is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur. Als Nederlands kookmerk neemt ATAG kookplezier en kookgemak als uitgangspunt bij het ontwerp en de ontwikkeling van keukenapparatuur. ATAG richt zich op kwaliteitsbewuste mensen die van koken houden. Innovaties op het gebied van kooktechnologie, ergonomie, design, installatie-, schoonmaak- en gebruiksgemak zijn daarbij van groot belang, maar ook de doordachte keuzes in materiaal, afwerking en kleurgebruik.

In al onze producten herkent u ATAG als dé kookspecialist. De laatste inzichten en nieuwste technieken worden toegepast op onze kookapparatuur. Een sprekend voorbeeld hiervan zijn de uiterst zuinige, snelle en efficiënte A+ branders, de echte sudder- en wokbranders en het Kookkeur op onze gaskookplaten. Wij tonen daarbij oog voor perfectie en detaillering.

Wij willen mensen stimuleren en enthousiasmeren om meer aandacht aan koken te besteden en om er van te genieten. Wij willen mensen inspireren met onze kookapparatuur.

Meer informatie: www.atag.nl

Publicatiedatum: 3 april 2012

Reacties