Downline Infinity kookplaat mét geïntegreerde afzuiging

De Downline Infinity van het Duitse merk berbel is een echte blikvanger in elke keuken.

Met deze hoogwaardige inductiekookplaat mét geïntegreerde afzuiging maak je de lekkerste gerechten. Tegelijkertijd worden de kook- en braadluchtjes direct en fluisterstil naar beneden afgevoerd. En dat is beloond! De berbel Downline Infinity is bekroond met de ICONIC AWARD 2022: INNOVATIVE INTERIOR best of best. 

Downline Infinity kookplaat mét geïntegreerde afzuiging

Het is een wens van veel mensen: een prachtig kookeiland waar je optimaal de ruimte hebt om de lekkerste gerechten te bereiden. Een kookplaat met een royale afmeting en een geïntegreerde afzuiging is daarbij een absolute must. De Downline Infinity van het Duitse merk berbel is een echte blikvanger in elke keuken. Deze hoogwaardige inductiekookplaat mét geïntegreerde afzuiging is intuïtief te bedienen, biedt veel ruimte aan je pannen, is fluisterstil en voert de kook- en braadluchtjes direct en betrouwbaar af. Uniek aan berbel, en dus ook aan de Downline Infinity, is de manier waarop vet en luchtjes uit de kookdampen wordt gehaald – zonder vetfilter! Dit berbel principe zorgt voor veel schoonmaakgemak en jarenlang plezier.

Liefde voor koken is het perfecte samenspel van smakelijke ingrediënten, een vakkundige bereiding en creatief gepresenteerde gerechten. Met een indrukwekkende breedte van 90 cm x 55 cm diepte, biedt de Downline Infinity voldoende ruimte om op alle vier de kookzones tegelijk sterrenwaardig te koken. Voor extra vrijheid tijdens het koken kan de Infinity naast het intuïtieve touchscreen ook optioneel bediend worden met elegante draaiknoppen. De kookplaat heeft een minimalistisch oppervlak en duidelijke lijnen. Dit krachtige design heeft berbel gecombineerd met perfecte techniek. En dat is niet onopgemerkt gebleven. De Downline Infinity is in januari 2022 bekroond met de ICONIC AWARDS 2022: INNOVATIVE INTERIOR best of best. 

Revolutionaire afzuiging - Krachtvoer voor de keuken

De berbel Downline Infinity biedt naast een extra groot kookveld en intuïtieve bediening ook een revolutionaire afzuiging. Deze is bijzonder krachtig, energiezuinig en volgens het revolutionaire berbel principe, waarbij een vet ophopend vetfilter niet nodig is. Via de centraal gepositioneerde afzuigunit van de kookplaat worden kook- en braadluchtjes direct en betrouwbaar afgevoerd. De kookveldafzuiging is daarnaast uitgerust met een “powermover”, die centraal, naar rechts of naar links kan worden geplaatst, voor een optimale afzuiging van de kook- en braaddampen aan de rechter- of linkerzijde. Het ventilatorvermogen past zich bovendien tijdens het koken perfect aan de kooksituatie aan. Comfortabeler kan het niet! Zo ook het schoonmaakgemak. Zoals gebruikelijk bij berbel wordt het vet uit de kookdamp niet opgevangen in een filter, maar in een makkelijk schoon te maken opvangschaal. De gehele afzuigunit, incl. opvangschaal, is eenvoudig af te nemen en schoon te maken. Alle afneembare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. De veelzijdige berbel Downline Infinity biedt tal van functies, die koken en braden nog plezieriger maken!

berbel Downline Infinity is verkrijgbaar in de modi luchtafvoer, recirculatie of recirculatie met onderhoudsvrije permalyt® filter.

Ontdek de Downline Infinity van berbel bij een keukenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Hier vind je een overzicht van berbel verkooppunten in Nederland.

Op www.berbel-afzuigkappen.nl is meer informatie te vinden over berbel en de berbel producten.