Skyline Frame afzuigkap: sfeervol en functioneel lichtobject

De keuken is het hart van je huis. De plek waar je samenkomt, kookt en eet. De beste producten maken deze plek nog fijner, comfortabeler en gezelliger.

Het Duitse, internationaal opererende bedrijf berbel heeft met de Skyline Frame plafondafzuigkap een bijzonder designobject op de markt gebracht. De plafondkap heeft een individueel instelbare effectverlichting van zachtblauw tot koperkleurig en is daarmee een sfeer verhogend en functioneel lichtobject in de keuken. berbel afzuigkappen staan bekend om de revolutionaire afzuigtechniek; de lucht wordt innovatief gerecirculeerd, waardoor er geen vetfilter nodig is. Dit vergemakkelijkt het schoonmaken aanzienlijk.

Sfeervolle verlichting

Bijzonder aan Skyline Frame is de effectverlichting. Skyline Frame verbergt, achter de zwarte rookglasfronten van het corpus, een individueel instelbare effectverlichting van zachtblauw tot warm koperkleurig. In de koudere kleurtemperatuurinstelling ontstaat er een blauwachtig, koel lichtverloop - wat uitstekend past bij lichte keukens en een productieve sfeer. In de warmere kleurtemperatuur geeft het licht een zachter, koperachtig schijnsel - een mooi accent in een keuken met pasteltinten, zwarttonen of hout en voor een sfeervolle en ontspannen sfeer in de avond. Het kookveld wordt verlicht middels een dimbare en niet-verblindende led-kookveldverlichting. Met de bijbehorende afstandsbediening wordt zowel de dimfunctie als de kleurtemperatuur bediend.

Industrieel design

Het langwerpige, industriële design van Skyline Frame kenmerkt zich door het matzwarte stalen frame rondom het corpus van de plafondkap. De afzuigkap is verkrijgbaar met of zonder modern rek aan de linker- en rechterzijde van de kap. De twee open rekken - ieder 20 cm breed en voorzien van een glazen bodem - bieden praktische en zeker ook esthetische opbergruimte voor kruiden, flesjes of een plant. Skyline Frame is verkrijgbaar in vier versies: 140 en 160 cm breed met links en rechts twee open rekken of zonder rekken in de breedtes 100 en 120 cm.

Luchtreiniging op het hoogste niveau

De industriële afzuigkap is middels een fijne kabel aan een chique plafondplaat van zwart glas bevestigd. Voor optimaal gebruikerscomfort is de zwevende plafondkap uitgerust met een liftfunctie. De kap kan zowel naar boven, voor comfortabel koken zonder het hoofd aan de kap te stoten, als naar beneden worden bewogen, ideaal voor een optimale afstand tot het kookveld. De Innovatieve recirculatie-afzuigkap werkt, zoals alle berbel afzuigkappen, volgens het krachtige berbel principe, dat uitgaat van de centrifugale kracht. Hierdoor vindt er een efficiënte vetafscheiding plaats zonder vetfilter, wat het schoonmaakgemak bevordert. Samen met de moderne EC-ventilatormotor, die fluisterstil en energiebesparend is, zorgt Skyline Frame voor een zuivere lucht in de keuken.

Alle functies van Skyline Frame worden bediend met de bijbehorende afstandsbediening, ook de liftfunctie.

Meer informatie over het bedrijf berbel en Skyline Frame is te vinden op:
www.berbel-afzuigkappen.nl.