Berbel revolutionaire afzuigkap

berbel afzuigkappen: hoogwaardige afzuigkappen met gepatenteerde afzuigtechniek

Het berbel pricipe 

Duurzaam hoogste prestaties bij de vetafscheiding zonder verlies van zuigkracht, fluisterzacht bedrijf, eenvoudige reiniging en de beste afwerking met geoctrooieerde techniek, filteren zonder filter – dat kunnen alleen de zachte afzuigkappen van berbel.

Voordelen 

Duurzaam hoge vetafscheiding
Geen vettige aanslag op meubels of keukengerei. Het berbel principe ziet af van storende en vermogenremmende vetfilters, die in de loop van de tijd vol raken. Zo bereikt de berbel afzuigkap ook na jaren nog een gelijkblijvend hoog vetafscheidingspercentage. Dat is goed voor uw keuken - altijd.

Stil en energiezuining
Hoogpresterende en stille afzuigkap – bij berbel geen tegenstelling! Onze afzuigkappen werken zonder stromingsweerstanden van metalen filters, waardoor de EC-ventilatormotoren stiller, kleiner en dus energiezuiniger zijn. De ventilator in een berbel afzuigkap heeft niet met toenemende weerstand door verstopte vetfilters te kampen. U geniet met berbel ook na vele avonden koken nog van een rustig lopende afzuigkap. Daardoor blijft ruimte over voor rustige gesprekken met uw gasten of gezellig tv kijken bij het koken.

Eenvoudig te reiningen voor duurzame hygiëne
Openklappen, afvegen, schoon. De opvangschaal van hoogwaardig RVS is kinderlijk eenvoudig te reinigen en kan bij behoefte ook volledig verwijderd worden. Onze tip: Samen met de reiniging van het kookveld ook de kap kort na het koken schoonvegen. Dat gaat dan extra simpel, omdat het verzamelde vet nog oplosbaar is. U kunt ook nog een paar keer afwachten. Het gladde oppervlak van RVS maakt ook dan nog een eenvoudige reiniging mogelijk.

Heel groot in recirculatiemodus 
Voor een hoge binding van geurtjes in recirculatiemodus is een hoogwaardig recirculatiefilter van doorslaggevend belang. Het berbel recirculatiefilter heeft een bijzonder groot volume en is met maximaal 4 kg actiefkool gevuld. Dat zorgt voor een effectiviteit van 97% bij de geurtjesbinding (volgens DIN EN 61591). Dit komt haast overeen met de waarde van een afzuigkap in afvoermodus. Het actiefkoolfilter houdt bijzonder lang, ca. 2-3 jaar. Om de na verloop van tijd verzadigde actiefkool te vervangen, bestaat er de milieuvriendelijke berbel navulverpakking. De filterbehuizing blijft behouden, alleen de actiefkool wordt vervangen. Dat ontlast het milieu en de huishoudskas. Voor nog meer comfort raden we u het regeneratieve recirculatiefilter permalyt® aan - dit reinigt zich via een thermokatalytisch proces vanzelf en is bovendien door TÜV Rheinland gecertificeerd op zijn levensduur en duurzame filterwerking.

Gegarandeerd de beste kwaliteit - 5 jaar garantie
Een berbel afzuigkap wordt uitsluitend uit de beste componenten geproduceerd. Moderne EC-ventilatormotoren van een toonaangevende Duitse fabrikant, breukvast glas, roestvrij en antimagnetisch staal, duurzame leds en een capacitief bedieningsveld, dat zelfs op aanraking met natte vingers reageert. Deze onderdelen worden met de hand vervaardigd 'Made in Germany' in onze fabriek in Rheine en tot een berbel afzuigkap geassembleerd. We voldoen iedere dag opnieuw aan onze kwaliteitseisen en geven u daarom op al onze producten trots 5 jaar garantie*

Veiligheidsplus
Verstopte vetfilters en afgezet vet in de kanalen vormen een lichtontvlambare aanslag. Bij brand op de kookplaat kunnen gebruikelijke vetfilters als brandversneller werken. berbel neemt bij brandpreventie het zekere voor het onzekere. Omdat we afzien van conventionele vetfilters, bestaat er geen brandgevaar. Bovendien zijn berbel afzuigkappen vervaardigd van niet-brandbaar RVS. Voor de afvoerkanalen wordt cadmiumvrije, slagvaste kunststof gebruikt met zelfblussende eigenschappen. Onze producten zijn door het Wilhelm-Jost-Instituut en de ingenieursmaatschap hhw omvattend getest. Het resultaat: berbel afzuigkappen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen voor privékeukens.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: https://www.berbel-afzuigkappen.nl/