berbel Downline Infinity – prachtig design dat gezien mag worden

De berbel Downline Infinity inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is niet zomaar een product.

Sinds de introductie eind 2021 heeft deze bijzondere kookplaat al twee prestigieuze prijzen gewonnen, zowel van de vakjury als vanuit de consument. De Downline Infinity is door de vakjury bekroond met de ICONIC AWARDS 2022: INNOVATIVE INTERIOR best of best. Door de consument is de kookplaatafzuiging uitgeroepen tot Best of the Best in de categorie "grote elektrische apparatuur" en wint daarmee de Kitchen Innovation Award 2022.

De Downline Infinity is een royale inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en is met een breedte van 900 mm en een diepte van maar liefst 550 mm ideaal voor kookeilanden. Door de unieke, royale afmetingen en de nieuwe, ruime indeling van het oppervlak kunnen alle vier de kookzones van de inductiekookplaat gelijktijdig worden gebruikt. Zelfs koekenpannen staan elkaar niet in de weg. De linkerkant van de kookplaat heeft twee forse vierkante spoelen met bridge-functie. Aan de rechterzijde bevinden zich twee dubbele ronde spoelen met een bijzondere feature: de intelligente zones. Deze zones herkennen het formaat van het kookgerei en passen zich daarop aan. Dit bespaart energie bij kleine pannen. Bovendien verloopt het verplaatsen van de pannen op het kookveld uiterst vloeiend en stil vanwege een duurzaam, geluidsabsorberend oppervlak. Speciaal voor designbewuste hobbykoks zijn alle belangrijke basisfuncties van deze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging optioneel te bedienen met vijf knoppen aan de voorzijde van de onderkast. Met de nieuwe Downline Infinity wordt koken een ware belevenis.

Het kookveld van de Downline Infinity nodigt, door het royale formaat, uit tot het verleggen van grenzen tijdens het koken. Het bereiden van uitgebreide menu’s wordt kinderspel. En ook met zijn tweeën kan er zonder problemen worden gekookt. Wie zijn kookkunsten aan een groep gasten wil presenteren, maakt met deze kookplaat met geïntegreerde afzuiging gegarandeerd indruk.

Eenvoudige en intuïtieve bediening

Bij de Downline Infinity zijn alle belangrijke functies direct én intuïtief te bedienen. Dit maakt het koken zeer eenvoudig. Zowel de inductiekookplaat als de afzuigunit worden bediend via een elegant, in wit en oranje verlicht display met touch-bediening en slide-functie. Alle elementen zijn afzonderlijk en zeer eenvoudig te bedienen.

Optioneel is de inductiekookplaat te bedienen met vijf robuuste knoppen aan de voorzijde van de onderkast, uitgevoerd in roestvrijstaal of matzwart. Deze knoppen zijn de perfecte bediening voor designbewuste hobbykoks, die een optimale functiekeuze willen combineren met het tastbare materiaalgevoel en de dynamiek van een draaiknop. De robuuste en zware draaiknoppen creëren een intuïtieve bediening door de hoogwaardige en voelbare klikfunctie bij de schakeling tussen de standen én door de elegante ledverlichting. De knoppen lichten afhankelijk van de situatie op in een koel-witte of oranjerood kleur en ondersteunen het koken visueel door van kleur en helderheid te veranderen. De speciale highlight is dat alle instellingen op het digitale display af te lezen zijn en niet, zoals gebruikelijk, via de voorzijde van de bedieningsknop. Met berbel blijft de kookactie altijd direct op de kookplaat in beeld, waardoor je niet hoeft te bukken om de stand af te lezen. Dankzij deze eenvoudige, intuïtieve bediening blijft koken een vloeiend proces.

Geluidsarm koken

Het plezier bij het koken verdwijnt snel wanneer het geluid van de afzuiging andere personen stoort. Dit gebeurt vaak wanneer de keuken en de woonkamer open zijn en de familie televisie zit te kijken, muziek luistert of op een andere manier ontspant. De kookafzuigingen van berbel hebben allen een fluisterstille werking, naast de betrouwbare afzuiging van kookdampen- en braadluchtjes natuurlijk!

De Downline Infinity is uitgerust met een krachtig en energiezuinig ventilatieconcept, waardoor kookgeuren en -dampen betrouwbaar afgezogen worden. Eén enkele ventilator en een aerodynamische afscheidingsunit zorgen voor constante zuigkracht – natuurlijk met behulp van het revolutionaire berbel principe, waarbij vet opgevangen wordt in een eenvoudig schoon te maken opvangschaal in plaats van in een vetfilter. berbel biedt hiermee een gepatenteerde techniek op het hoogste niveau en is dan ook zeer verheugd deze twee awards te ontvangen.

Meer informatie over de berbel Downline Infinity.