Foto: Kupperbusch

De nieuwe inductiekookplaat met praktische draaiknoppen

Iedereen die ooit geprobeerd heeft een inductiekookplaat te gebruiken met natte of vettige vingers, weet dat dit niet zo eenvoudig is.

Voor veel mensen zijn de bedieningspanelen niet ideaal. Küppersbusch reageert op deze uitdagingen en introduceert een nieuwe inductiekookplaat met hoogwaardige zwarte design aluminium draaiknoppen. De kookplaat KI 8810.0 past perfect in de stijl van de ovens, compacte apparaten en afzuigkappen van Küppersbusch. De draaiknop komt in al deze apparaten terug en geeft een robust en degelijke uitstraling met een dezelfde design uitstraling.

Ook wat betreft de mogelijkheden doet de 80 cm brede KI 8810.0 niet onder voor andere inductiekookplaten. Een 11-stappen vermogensregeling garandeert een nauwkeurige temperatuurinstelling, de 70° C warmhoud zone is even praktisch als de brugfunctie die de voorste en achterste kookzones onderling verbinden om zo een groot mogelijk kookgebied te vormen. De vakantie-modus zorgt dan ook nog voor extra veiligheid. De beveiliging schakelt het apparaat uit als er een tijd lang geen nieuwe instellingen meer gemaakt zijn.

De KI 8810.0 is beschikbaar vanaf december 2018.

www.kuppersbusch.nl

Reacties