Perfect4 Chilled - kokend-water-kraan - keuken - Wonen.nl
Partner

Floww

Floww: één kraan voor alles! Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kan nu met één kraan. Met één beweging tap je koud, warm, kokend en (ijskoud) gezuiverd water.

Floww - Perfect4 Chilled

Kies je de Floww Perfect4 kokend-water-kraan, dan kun je genieten van ‘instant’ kokend water en de zachte smaak van ijskoud gezuiverd water..

Perfect4 Chilled - Koud, Warm, Kokend en IJskoud gezuiverd water

Specificaties soort water Perfect4 Chilled
- Koud water
- Warm water
- Kokend water
- IJskoud gezuiverd water

Kokend water

Thee zetten, pasta koken of tomaten ontvellen: een fluitje van een cent met floww in je keuken. Floww levert wanneer jij het nodig hebt, gezuiverd kokend water met een temperatuur van 100°C. Snel, gemakkelijk én veilig, want de kokendwaterkranen zijn voorzien van onder meer een kindveilig bedieningsmechanisme.

IJskoud gezuiverd water

Water met een (instelbare) temperatuur tussen de 4°C en 7°C. IJskoud, puur én zacht van smaak. Niet uit een fles, maar vers uit de kraan, zodat je er direct van kunt genieten. Dubbel, want elke liter ijskoud gezuiverd water is vijfmaal goedkoper dan een literfles mineraalwater. Geen flessen wat ook nog eens beter is voor ons milieu. Zo smaakt het nog beter!

Boiler

Floww biedt keuze uit drie boilers. Dit trio verschilt van elkaar qua inhoud, afmetingen en eigenschappen. Zo levert de Solo boiler enkel kokend water en is de Combi-L – ‘s werelds enige plintboiler – klein genoeg om achter een keukenplint te plaatsen. In tegenstelling tot wat je wellicht denkt, is een boiler geen energievreter. Sterker nog: de boilers verbruiken net zoveel stroom als een waterkoker. Echter, omdat je met een waterkoker in veel gevallen te veel of te weinig water aan de kook brengt, verspil je energie. Met een kokendwaterkraan kun je precies de benodigde hoeveelheid kokend water tappen en daardoor energie én geld besparen.

Chiller

De Chiller is het tegenovergestelde van een boiler en koelt het gezuiverde water af tot een (instelbare) temperatuur tussen de 4°C en 7°C. Zo kun je direct ijskoud en puur water tappen wanneer jij het nodig hebt. Cool toch?

Online Keuzewijzer

Op www.floww-water.nl vind je (meer) informatie over de kranen, boilers, filters én verkooppunten van floww. Ook kun je daar gebruikmaken van de keuzewijzer, zodat je het floww-systeem samenstelt dat het beste bij jouw wensen past. Het advies – naar keuze vastgelegd in een pdf – kun je voorleggen aan jouw dichtstbijzijnde dealer of je kan de set direct in je winkelmand plaatsen en afrekenen in onze webshop.

Garantie

Floww staat garant voor de kwaliteit van haar producten; de systemen worden ontwikkeld en gefabriceerd volgens moderne productiemethoden en voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Bij Floww geloven ze in hun producten en daarom krijg je op alle floww-producten een garantietermijn van 5 jaar*.

*Voor alle floww producten geldt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. De garantietermijn wordt uitgebreid naar 5 jaar op onderdelen door het product online te registeren.

 

Vind een verkooppunt in jouw regio

Wil je een floww-product aanschaffen? Ga dan naar een floww-dealer bij jou in de buurt. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.

meer van deze professional

A touch of perfect black

Stoer, rauw en slim met een industriële look dat is de...

Floww - Perfect4

Kies je de Floww Perfect4 kokend-water-kraan, dan kun j...

Floww - Pure3 Chilled

Kies je voor de Floww Pure3 Chilled Gezuiverd water kra...

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.