Quooker zuinigste kokendwaterboiler

15 Augustus 2016

De Quooker boiler is de meest duurzame investering voor in de keuken en wordt gewaardeerd met Energielabel A!


Wat klinkt als pure luxe – altijd kokend water bij de hand – blijkt ook nog een bijzonder zuinig idee met de Quooker boiler.

Europees energielabel keukenboilers

Er is tegenwoordig eeen Europese regeling van kracht voor keukenboilers. In de categorie kleinere elektrische waterverhitters met voorraadvat voor in de keuken, zijn de Quooker COMBI en de Quooker COMBI+ de hoogst scorende keukenboilers met kokendwaterfunctie, en hebben daarom Energielabel A gekregen.

Energielabel A voor Quooker boilers

De Quooker COMBI reservoirs staan in het keukenkastje en leveren niet alleen kokend water van 100°C maar ook warm water van 40 tot 60°C. Het zijn de eerste ‘boilers’ ter wereld met hoog-vacuu?misolatie en daardoor de zuinigste warmwatervoorziening voor uw keuken!

De COMBI wordt alleen op de koudwaterleiding aangesloten. Door het koude water te mengen met kokend water kan hij direct 27 liter warm water van 40°C leveren.
De COMBI+ is aangesloten op de koud- e?n de warmwaterleiding. Net als de ‘gewone’ COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Zodra de warmwaterleiding warm water levert, stopt de toevoer van kokend water en neemt de gewone warmwatervoorziening de warmwatertoevoer weer over. Op deze manier levert de COMBI+ naast kokend water ook onbeperkt warm water.

PRO-VAQ reservoirs leveren alleen kokend water. De EU heeft geen energielabel richtlijn opgesteld voor kokendwaterreservoirs. Deze reservoirs zijn echter net zo zuinig. Meer informatie kunt u vinden op www.quooker.nl.

 

AANBEVOLEN

Kokendwaterkraan Selsiuz

De Selsiuz kokendwaterkraan is betaalbaar én naas...

Quooker Twintaps

De Quooker Twintaps: een kokend water kraan en men...

Warm water: onmisbaar in elke keuken

Of het nou is om jouw handen te wassen of de afwas...

N.A.C. gietijzeren collectie

De N.A.C collectie is ontzettend diepgaand, bestaa...
Advertentie