Foto: /257970.jpeg

Ook verkrijgbaar bij Warmteservice! De Inventum Aquaspot

Snel en veilig koken water? Dat kan met de nieuwe kokend-waterkraan “Aquaspot” van Inventum.

Snel en veilig koken water? Dat kan met de nieuwe kokend-waterkraan “Aquaspot” van Inventum.

De kraan is uitgevoerd met een unieke soft-touch drukknop, dé combinatie van comfort en veiligheid. Daarnaast past het design in elke eigentijdse keuken.

Innovaties voor dagelijks gebruik

Kokend water is de nummer één oorzaak van brandwonden in huis. Daarom heeft Inventum een methode ontwikkeld om het hete water zo veilig mogelijk uit de kraan te krijgen. De IntelliProtect-beveiliging van Aquaspot is zo’n methode. Het systeem laat alleen kokend water stromen als de soft-touch drukknop op de juiste manier wordt ingedrukt. IntelliProtect beschikt over drie instelbare niveaus dit betekent dat de consument zelf kan kiezen uit verschillende vormen van bescherming tegen ongewenst gebruik. Uitschakelen van IntelliProtect is ook een optie.

Aquaspot biedt keuze uit drie design kookkranen: Lucca, Celestina en Agostina. Elke uitvoering is 360 graden draaibaar en tot maximaal 12 centimeter in hoogte verstelbaar. Inventum levert deze kranen als complete set, dus inclusief boiler en aansluitset. De boiler sluit aan op de keukenmengkraan, waardoor meteen warm water beschikbaar is. De kokendwaterkraan heeft twee ontwerpprijzen gewonnen en mag het predicaat “Goed industrieel Ontwerp” voeren. In 2009 ontving Inventum een GIO Special Award in het kader “Ergonomie”. De Aquaspot bewijst hiermee zowel een zeer veilige als een gebruiksvriendelijke kokenwaterkraan te zijn.

Kom langs bij één van de 48 Warmteservice vestigingen voor meer informatie of kijk op www.warmteservice.nl of bel 0900-23 56 897.

Publicatiedatum: 15 december 2010

Reacties