Kokendwaterkraan Selsiuz

De Selsiuz kokendwaterkraan is betaalbaar én naast Chrome en Inox ook verkrijgbaar in de kleuren Copper, Gold en Gun Metal.

Jouw keuken, jouw stijl

De keuken kan met de Selsiuz precies naar jouw smaak ingericht worden. Want met de drie verschillende modellen in maar liefst vijf kleuren past de Selsiuz in de stoere monochrome keuken maar ook in een omgeving van romantisch Scandinavisch design. Voor een ultiem resultaat combineer je de Selsiuz met de gekleurde Urban spoelbakken.

Zuinig en veilig

De kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Pasta koken, het flesje van uw baby omspoelen, een kopje thee zetten … je doet het in een handomdraai. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens waterbesparend - dus zuinig.

Alle steel modellen zijn vervaardigd van massief rvs; de finish van pvd geeft met zijn metaalglans een stoere uitstraling aan de kraan. De Selsiuz kenmerkt zich door een mooi design, opperste gebruiksvriendelijkheid en een degelijke beveiliging, dankzij de druk-draaibediening. Dat maakt de kraan veilig in het gebruik en dus ook voor gezinnen met kinderen ideaal.

Selsiuz in beeld

Download onze gratis brochure

Meer informatie?

Alles over deze opvallende en eigentijdse kraan vind je op www.selsiuz.com.

Verkoopadviesprijs: vanaf € 699,-