HotSpot Titanium

De HotSpot Titanium geeft je keuken een boost. Zowel qua strak design als het plezier en gemak dat je ervan hebt.

HotSpot Titanium

Hij is niet alleen mooi, je hebt er ook echt iets aan. Direct de juiste hoeveelheid kokend water bijvoorbeeld, waardoor je veel energie bespaart.

De nieuwste innovatie op het gebied van kookkranen is de HotSpot Titanium 3-in-1. De veiligste kokend water kraan van deze tijd. Hij switcht in een handomdraai tussen koud, warm en kokend water en heeft een speciaal ontworpen veiligheidssysteem. Zo kan je hele gezin veilig genieten van de coolste plek in de keuken.

Vijf sterke punten van de HotSpot Titanium

- Luxe, gemak en duurzaamheid in de keuken
- Titanium boiler
- Zuiver drinkwater en onderhoudsvriendelijk
- Veiligste kookkraak
- Eenvoudig gemonteerd
- Geen stoomvorming bij gebruik kokend water

Veiligheid

Kokend water uit een kraan is heel handig, maar het moet ook veilig zijn. Met name voor kinderen. Daarom is de HotSpot Titanium uitgevoerd met een uniek en gepatenteerd veiligheidssysteem. Met een eenvoudig te bedienen knop kies je uit één van de drie veiligheidsniveaus.

Duurzaamheid

De HotSpot Titanium wordt compleet geleverd met een titanium boiler. Een extreem sterke en onderhoudsvriendelijke boiler, waarbij corrosie en kalkaanslag tot het verleden behoren. Hij gaat langer mee, geeft zuiver drinkwater en is compleet afbreekbaar.

Gemak

Kokend water in een handomdraai. Hoe cool is dat? Met de HotSpot Titanium heb je altijd direct de juiste hoeveelheid kokend water. Voor een kopje thee of een grote gevulde pan voor de spaghetti. Je nieuwste vriend in de keuken switcht in een handomdraai tussen koud, warm en kokend water.