string(1) "p"
Profielfoto van Quooker
Quooker
Staalstraat 1, 2984 AJ Ridderkerk
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Altijd al willen weten hoe een Quooker in jouw keuken staat?

Check dit nu zelf heel gemakkelijk met onze AR-app functie op onze website.

Ga via jouw mobiele telefoon naar www.quooker.nl/stel-je-quooker-samen en kijk welke Quooker in jouw keuken past!

Altijd een kraan die bij je past

Iedere keuken is anders. Daarom biedt Quooker een brede collectie kranen. Zo zijn er ronde, rechte, klassieke en moderne modellen en zijn alle kranen verkrijgbaar in verschillende finishes. Van tijdloos chroom of rvs tot uitgesproken zwart, goud en messing patina. Je kan naast 100°C kokend, warm en koud ook gekoeld en bruisend water uit de kraan tappen als je de Quooker CUBE op jouw systeem aansluit. Zo biedt Quooker altijd een kraan die bij je past. Voor welke kraan je ook kiest. Bekijk de complete collectie op quooker.nl

In één op de drie nieuwe keukens wordt een Quooker geplaatst. Waarom? Simpel: steeds meer mensen ontdekken het gemak van direct 100°C kokend, warm koud, koel bruisend en gefilterd water, direct uit de kraan. Zodat je in een handomdraai thee zet, pasta kookt of een karaf bruiswater op tafel zet. Veilig, zuinig en multi-inzetbaar.

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje.

Kranen

Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen. De Fusion is een geraffineerd vormgegeven kraan. De Flex heeft een buigzame uittrekslang, voor extra bereik in de spoelbak. En dan is er nog een losse Quooker-kraan, die naast een ‘gewone’ mengkraan op het aanrecht komt te staan.

Finishes

Alle Quooker-kranen zijn verkrijgbaar in verschillende finishes, zoals chroom en rvs. Daarnaast zijn de Fusion en de Flex er in het zwart. Met hun donkere looks trekken ze meteen de aandacht. En wat te denken van messing patina, een finish die langzaam van kleur verandert, en van elke aanraking alleen maar mooier wordt? Voor wie durft is er de Fusion met gouden finish. Een sieraad voor op het aanrecht! Een bijpassende zeeppomp maakt het compleet.

Multi-inzetbaar

Een Quooker maakt het je makkelijk. En of je nou een bourgondische hobbykok bent of meer van de snelle hap, van gemak houden we allemaal. Stel je eens voor, hoe snel dat eitje in de ochtend klaar is, als het kokende water direct uit de kraan komt. En hoe handig het is, als je thuis een flesje gefilterd water kunt vullen, om mee te nemen naar je werk. Om nog maar te zwijgen over de momenten dat je bezoek hebt. Pas maar op. Voor je het weet, kun je je Quooker niet meer missen.

Veilig

Met jonge kinderen en kokend water is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, en meestal zijn daarbij kinderen betrokken. Met een Quooker in huis zijn dit soort ongelukken verleden tijd, want een Quooker-kraan staat vast op het aanrecht. Dankzij een uitgekiend beveiligingssysteem geeft deze nooit zomaar kokend water. Je moet de bedieningsknop eerst indrukken en vervolgens draaien, pas daarna komt er kokend water uit. Dat de straal niet massief is, maar druppelvormig, helpt ook: nog voor je je echt brandt, heb je je hand al teruggetrokken.

Zuinig

Als je water uit je Quooker-kraan tapt, tap je altijd exact de hoeveelheid die je nodig hebt. Dat is met een waterkoker of fluitketel wel anders. Wie voor een COMBI-reservoir kiest, bespaart nog meer water. Dit reservoir levert niet alleen kokend, maar ook warm water van 40 tot 60°C. Het is de eerste ‘boiler’ ter wereld met hoog-vacuümisolatie en daarmee de zuinigste warmwatervoorziening voor de keuken, gewaardeerd met energielabel A.