Ongekend koelen met Smeg

De Smeg wijnklimaatkast en koelkast zijn een perfect voorbeeld van de combinatie van technologie, kwaliteit en design.

Smeg koelkast en wijnklimaatkast

Zowel de koelkast en wijnklimaatkast zijn voorzien van solide roestvrijstalen deuren en bieden ruimte aan grote hoeveelheden voedsel of flessen. Beide modellen beschikken over een zeer handige No Frost Multizone lade, die kan worden ingesteld als koelkast, chiller of vriezer.

De 74 cm brede RF376RSIX koelkast heeft een groot koelgedeelte met een netto volume van maar liefst 285 liter. De koelkast beschikt over twee handige “Extra Fresh” 0-graden lades die voorzien zijn van anti-bacterieel rvs. Ook technologische features als een Sabbath modus, Vakantiefunctie en Snel-koelfunctie zijn aanwezig in deze luxe koelkast. De No Frost Multizone lade heeft een netto volume van 85 liter.

De 60 cm brede WF366LDX wijnklimaatkast beschikt over twee onafhankelijk controleerbare temperatuurzones en vochtregulerende compartimenten. De separate zones kunnen eenvoudig bediend worden door het moderne Touch Control display en bieden ruimte aan respectievelijk 30 en 15 flessen. De wijnklimaatkast is voorzien van telescopische houten leggers, waardoor flessen eenvoudig in en uit de wijnklimaatkast kunnen worden gehaald. De No Frost Multizone lade heeft een netto volume van 55 liter.

Los van elkaar zijn de koelkast en wijnklimaatkast reeds zeer complete apparaten. Echter, door middel van een elegante rvs bovenplint kunnen beide modellen met elkaar worden verbonden zodat een side-by-side configuratie ontstaat. Hierdoor kan een zeer bijzondere en uiterst complete combinatie worden gemaakt.

Beschikbaarheid

Beide modellen bevinden zich momenteel nog in de ontwikkelingsfase. Over de verwachte beschikbaarheid is momenteel nog niks te zeggen.

Meer van SMEG Bekijk alle