Foto: /284301.jpeg

Whirlpool introduceert: Absolute koelkasten

Elegant design voor elke moderne keuken.

Elegant design voor elke moderne keuken.

Whirlpool introduceert Absolute koelkasten, innovatieve apparaten met een prachtig design. De minimalistische vormen en strakke geometrie geven elk apparaat een lichte en aantrekkelijke uitstraling. De koelkasten zijn uitgerust met de gepatenteerde 6th Sense® technologie, die milieuvriendelijkheid en besparing combineert met groot gebruiksgemak. Met zijn elegante design en innovatieve karakter past de Absolute koelkast perfect in elke moderne keuken.

 

Door de stijlvolle nieuwe displays kunnen consumenten het apparaat eenvoudig bedienen en aflezen. Koelkasten en diepvriezers van Whirlpool zijn voorzien van nieuw ontworpen handgrepen met een hoogwaardige metalen afwerking en verbeterde ergonomie. De topmodellen in deze lijn zijn verkrijgbaar in RVS ProTouch. Deze hoogwaardige staalsoort heeft een koele, blauwachtige tint en een geborsteld oppervlak dat minder gevoelig is voor vingerafdrukken. Daarnaast hebben de nieuwe apparaten met standaardafmetingen tot 10% meer inhoud dan vergelijkbare apparaten.

Tot 4 keer langer bewaren, tot 4 keer langer vers met de 6th Sense® Fresh Control
Whirlpool loopt al jaren voorop in het ontwerpen van koel/vriescombinaties en investeert aanzienlijk in onderzoek naar en de ontwikkeling van betere bewaaromstandigheden voor voedingsmiddelen. De 6th Sense® Fresh Control koelkasten van Whirlpool zorgen ervoor dat voedingsmiddelen 4 keer langer vers blijven in vergelijking met de Whirlpool Total NoFrost koelkast. Met de NoFrost technologie wordt ijsvorming in het vriesgedeelte voorkomen.

De 6th Sense® Fresh Control technologie controleert niet alleen of er temperatuurveranderingen optreden, maar handhaaft ook de ideale vochtigheid om het natuurlijke vocht in het voedsel te behouden. Hierdoor bederven voedingsmiddelen minder snel.

Alle 6th Sense® Fresh Control koel/vriescombinaties zijn A+ en A++ modellen. De A+ modellen verbruiken tot 25% minder energie dan een apparaat uit de A-klasse. De A++ modellen verbruiken tot wel 40% minder energie dan een apparaat uit de A-Klasse

Om onaangename geurtjes in de koelkast te vermijden en bacteriën geen kans te geven bevatten alle 6th Sense® Fresh Control koel/vriescombinaties een Microban® antibacterieel luchtfiltersysteem.

Vlees en vis langer bewaren op 0º
Dankzij een speciaal ventilatiesysteem blijft in het Activ0ºvak een constante temperatuur van ongeveer 0º behouden. Door deze innovatieve technologie is dit vak ideaal voor het langer vers houden van levensmiddelen zoals rauw vlees en vis. Het Activ0ºsysteem kan worden uitgeschakeld wanneer het niet in gebruik is, zodat er meer ruimte is voor groenten en fruit.

Meer informatie: www.whirlpool.nl

Publicatiedatum: 16 juni 2012

Reacties