Vrijstaande koel-vriescombinaties van Smeg: F32 GLASS & COLOR

Een strak silhouet met een elegante uitstraling, dat kenmerkt de nieuwe lijn vrijstaande koel-vriescombinaties van Smeg.

Minimalisme is een kunststroming die ernaar streeft om bij het scheppen van een creatie zo min mogelijk elementen, vormen, lijnen en structuren te gebruiken. Om aan de diverse smaken van de klant tegemoet te komen, zijn deze koel-vriescombinaties in verschillende materiaalsoorten en kleuren beschikbaar.

Kleur en glas
Kleur en glas zijn de opvallende hoofdrolspelers in de F32 koel-vriescombinaties: de COLOR-modellen kenmerken zich door warme, uitbundige kleuren als limegroen, oranje, geel en rood, terwijl de GLASS-modellen in strakke tinten als wit, zwart en antraciet verkrijgbaar zijn. Het bijzondere van de zwarte en antracietgrijze modellen is dat ze van matglas zijn gemaakt. Dit geeft een mooie zijdeglans, voelt zacht aan en is bovendien vingervlekvrij, wat wel zo prettig is bij het schoonmaken.

Verborgen handgrepen
Zowel de COLOR- als de GLASS-modellen hebben met hun "verborgen" handgreep en zilvergrijze zijkanten een stoere, strakke uitstraling. De deur van de COLOR-modellen is enigszins gebold; die van de GLASS-modellen is helemaal plat.

Deze nieuwe Smeg koel-vriescombinaties vallen allemaal in energieklasse A+, en zijn dus heel energiezuinig. De F32-koel-vriescombinaties zijn 65 cm breed en hebben een inhoud van 320 liter. Het viersterren vriesgedeelte heeft een inhoud van 88 liter en een snelvriesvak. Alle modellen zijn verkrijgbaar met een links- of rechtsdraaiende deur, hebben een automatische ontdooifunctie en vallen in klimaatklasse N. Dit betekent dat ze in ruimten met een omgevingstemperatuur van 16 tot 32 °C geplaatst kunnen worden.

De F32 koel-vriescombinaties van Smeg zijn de perfecte combinatie van moderne techniek, hoogkwalitatief materiaal en strak design: ze geven elke keuken een geraffineerde aanblik.

Publicatiedatum: 8 april 2009

reacties
anderen bekeken ook

Krijt- en magneetdeuren koelkasten NEFF

Retro koelkasten en keukenapparatuur in de mooiste pastelkleuren ...

Sandra van Koningshoven

De ideale koelkastindeling

Koelkast & Vriezer: belangrijk in elke keuken

Guido van Loon

Een vrijstaande koelkast of inbouwmodel?

Dit moet je weten over de slimme koelkast anno 2019

Guido van Loon
Advertentie
Advertentie
Advertentie