Foto: /283133.jpeg

Voor de fijnproevers: Samsung G-Serie koelkasten bewaren de smaak en versheid

Onderzoek Samsung: ruim tweederde van de Nederlanders komt regelmatig ruimte tekort in de koelkast.

Onderzoek Samsung: ruim tweederde van de Nederlanders komt regelmatig ruimte tekort in de koelkast.

Met de G-Serie koelkasten van Samsung is er voortaan wél plek voor al je wekelijkse boodschappen.

 

Door Samsungs Smart isolatietechniek zijn de koelkastwanden een stuk dunner waardoor er tot 50 liter meer opbergruimte ontstaat, het equivalent van 50 pakken melk. Zónder dat de koelkast meer ruimte in beslag neemt in de keuken en met behoud van energiezuinigheid (tot A+++). De slimme koelkastindeling is volledig toegespitst om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. De opbergvakken zijn flexibel, je kunt ze zelf aanpassen aan je wekelijkse inkopen. Het noodgedwongen 'stapelen' van de wekelijkse boodschappen hoeft niet meer met een Samsung G-Serie koelkast.

Variabele temperatuurzones
De smaak van versproducten blijft langer behouden als ze op de juiste temperatuur gekoeld worden. Samsung introduceert daarom afzonderlijke temperatuurzones in de koelkast. Vlees leg je voortaan in de zone net onder het vriespunt, terwijl je groente en fruit in de 0 graden zone bewaart. Voedsel weggooien hoeft niet meer, versproducten blijven een week lang goed. Daarnaast heeft Samsung ook de Cool Select Zone bedacht; een afzonderlijk compartiment waarvan je de temperatuur apart kunt instellen. Als je tijdens de wekelijkse boodschappenronde extra veel vlees inslaat dan stel je bij thuiskomst het extra compartiment gewoon in op de vries-stand. Zo creëer je – op basis van de inhoud van de boodschappentas - de meest ideale koelomgeving per product. Het voordeel? De smaak blijft behouden en het voedsel blijft langer vers.

Ontdooien is verleden tijd
Het ontdooien van de vriezer is een vervelende klus. 58 procent van de Nederlanders heeft er een hekel aan. Samsung heeft daarom een slimme oplossing gevonden. De ingenieuze No Frost-technologie voorkomt dat er ijsvorming ontstaat in de vriezer. De koelkasten uit de G-Serie reduceren ook het energieverbruik door middel van intelligente sensoren, stijlvolle ledverlichting en deuren die vanzelf hermetisch sluiten. Het model RL60GQERS heeft zelfs een A+++ rating. Samsung houdt rekening met zowel het milieu als jouw energierekening.

De Samsung koelkast RL60GQERS is per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 1.399,- incl. BTW.

Meer informatie: www.samsung.nl.

Publicatiedatum: 9 mei 2012

Reacties