Foto: Pelgrim-Greenlife-koelkast.jpg

Symmetrie voor koele perfectie

Weg met logge apparaten die kris kras door de keuken geslingerd staan. Symmetrie en een opgeruimde look beheersen de keuken.

ATAG lijkt een tweede natuur van symmetrie gemaakt te hebben en lost het probleem dat inbouw koelvriescombi's hebben op. Een inbouwvriezer en -koelkast met de ideale hoogte van 102 cm veranderen het aangezicht van elke keuken.

Ooghoogte

De Magna inbouwkoelkast KD8102 en inbouwvriezer KD7102 kennen een hoogte van 102 cm zodat hier bovenop andere apparatuur op ooghoogte kan worden ingebouwd. Wat te denken van een ATAG inbouw koffiezetapparaat, (stoom)oven of magnetron. De hoogte van 102 cm is ergonomisch de meest juiste keus voor dergelijke apparatuur. Zo blijft de keuken symmetrisch en wordt alle apparatuur op ooghoogte ingebouwd; de meest ideale hoogte om de apparatuur in gebruik te nemen en te bedienen.

Geen grote, logge en de keuken dominerende koelvriescombinatie meer, maar twee sterkhouders aan de grond. De basis is gelegd. De vele technologische extra's doen de rest. Zo kennen beide koude rakkers het climate control systeem om snel de juiste koeltemperatuur te bereiken, is de temperatuur makkelijk elektronisch te regelen, de verlichting uitgevoerd in het heldere en zuinige ledlicht en staat het energie label op A+. Tevens beschikken deze modellen over een Fast Cool en Fast Freeze systeem. Het snelle koelen is zeer handig als een grote hoeveelheid niet gekoelde levensmiddelen in de vriezer of koelkast wordt geplaatst.

De koelkast onderscheidt zich ondermeer door twee groentenladen, een apart boter- en kaasvak, een automatisch ontdooisysteem en maakt gebruik van deur op deur montage. Hierbij wordt de deur van de koelkast aan die van de omringende (ombouw) kast bevestigd. Hierdoor onstaat een grotere openingshoek en sluit de deur vanzelf. Bij de inbouwvriezer is hetzelfde mogelijk maar kan er ook worden gekozen voor de sleepdeur waarbij de deur van het meubel en van de koelkast los van elkaar staan. Een geleider verbindt beide deuren. Het No Frost systeem zorgt ervoor dat ijs nog enkel is terug te vinden in de daarvoor bestemde ijsblokjes lade. Hierdoor vriezen producten niet langer aan elkaar en blijven etiketten leesbaar.

Advies verkoopprijs: inbouwvriezer met sleepdeur systeem € 1.299,- en voor het zelfsluitende, makkelijker toegankelijke deur-op-deur model € 1.399,-.
Verkoop- en productinfo: ATAG Nederland B.V., tel: +31 (0) 26.882.11.00.

Meer informatie: www.atag.nl.

Reacties