Foto: smeg-koelkast-goud

Smeg koelkast FAB28 Swarovski Gold

Smeg FAB28 'Swarovski Gold': een juweel van een koelkast.

De fascinerende Jaren 50 collectie van Smeg is uitgebreid met de nieuwe koelkast FAB28 'Swarovski Gold'. De ronde vormen, elegante stralende goudmetallic kleur en chique details benadrukken het exclusieve karakter van deze koelkast en geven elke keuken een unieke uitstraling.

De nieuwe FAB28RDG koelkast is geheel afgewerkt met de kleur van het meest kostbare metaal; goud. Daarnaast is het logo opgebouwd uit Swarovski Elements. De Swarovski Elements zijn één voor één met de hand toegebracht; echt vakmanschap dat ieder item uniek maakt. De goudmetallic kleur, het logo met Swarovski Elements en het goudkleurige logo maken de FAB28RDG tot een juweel van een koelkast, die uniek design combineert met de modernste technologie.

De FAB28RDG is niet alleen bijzonder mooi, maar met energieklasse A++ ook zeer energiezuinig. De koelkast heeft een koelgedeelte van 222 liter en een geïntegreerd vriesvak van 26 liter. Het koelgedeelte is tevens flexibel in te delen door de verstelbare glazen leggers en verschillende binnendeurcompartimenten.

Smeg koelkast FAB28RDG 'Swarovski Gold'.

Koelgedeelte

- Netto inhoud: 222 liter.
- Regelbare thermostaat. 
- Ventilator. 
- Binnendeur v.v. 5 compartimenten. 
- 4 glazen leggers, waarvan 3 verstelbaar.
- Chromen flessenhouder.
- Groente-/fruitlade. 
- Automatisch ontdooien.

Vriezer

- Netto inhoud: 26 liter. 
- Energieverbruik: 180 kWh/ jaar.
- Aansluitwaarde: 90 W.
- Geluidsniveau: 39 dB(A).

Smeg koelkast FAB28RDG 'Swarovski Gold'.

De unieke FAB28 Swarovski Gold is uitsluitend beschikbaar in rechtsdraaiende uitvoering. Prijs op aanvraag via marketing@smeg.nl.

Meer informatie: www.smeg.nl

Publicatiedatum: 12 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties