Foto: press_2013//Pelgrim-retro-koelkast.jpg

Pelgrim Retro koelkast

Design van toen, techniek van nu. Sfeervolle smaakmaker van Pelgrim maakt koelen en vriezen leuker.

Wie van gezellig koken en tafelen houdt, heeft ook behoefte aan een sfeervolle keuken met passende apparatuur. Pelgrim introduceert een nieuwe lijn retro koel- en vrieskasten met het design van toen en de techniek van nu. Achter de authentieke deur met klassiek Pelgrim logo schuilt een koelkast met LED display, antibacteriële wand en een fast freeze functie.

Pelgrim Retro koelkast. Design van toen, techniek van nu. Sfeervolle smaakmaker van Pelgrim maakt koelen en vriezen leuker.

De nieuwe koel- en vrieslijn weerspiegelt de 90 jarige Nederlandse historie van Pelgrim. De opvallende retro modellen zijn in twee formaten en vijf verschillende kleuren verkrijgbaar, zwart, sneeuwwit, beige, bruin en rood. Het vriesdeel heeft een fast freeze functie voor het extra snel invriezen van grote hoeveelheden eten. De temperatuur wordt aangegeven op een luxe leddisplay en dankzij de antibacteriële wanden kunnen etenswaren hygiënisch en veilig worden bewaard. Daarnaast beschikt de koelkast over slimme opbergvakken zoals een deurvak waarin plaats is voor een dubbele rij flessen en een brede groente lade voor grote stukken groente en fruit.

Verkoopinformatie
- Retro koelkast met vriesvak, 154 cm hoog in rood, sneeuwwit, beige, bruin en zwart - € 929,- 
- Retro koel- vriescombinatie, 188 cm in sneeuwwit, beige, bruin en zwart - € 1.299,-

Te koop vanaf december 2012

Meer informatie: www.pelgrim.nl

Publicatiedatum: 7 november 2012

 

Reacties