Foto: press_2013//Koelvriescombi-Electrolux-.jpg

Electrolux: Inspiration range apparaten

Electrolux Inspiration range geïnspireerd op professionele apparaten

Electrolux: Inspiration range apparaten. Electrolux Inspiration range geïnspireerd op professionele apparaten.Al meer dan 90 jaar levert Electrolux wereldwijd apparaten aan topklasse restaurants en professionele wasserijen. Met de introductie van de Inspiration range is deze expertise vanaf nu voor iedereen binnen handbereik. Het nieuwe assortiment is ontworpen voor de gewone consument, maar geïnspireerd op de beste professionele apparaten. De vrijstaande apparaten uit de Inspiration range zijn nu te koop, waaronder de was- en droogautomaten, vaatwassers en koelkasten en diepvriezers.

Met de Inspiration range haalt men niet alleen professionele apparaten in huis; Electrolux heeft in de ontwikkeling van haar nieuwste apparaten ook rekening gehouden met de wensen van de consument. Vandaag de dag wil het oog immers ook wat; en dankzij het pure en moderne design, passen de apparaten uit de Inspiration range in praktisch elke interieur. De strakke lijnen en hoogwaardige materialen zijn in elk product terug te zien en creëren een visuele harmonie. Met de nieuwe Inspiration range bereikt Electrolux dan ook de perfecte balans tussen eenvoud, hoogwaardige materialen en 'Premium' uitstraling.

Wassen & Drogen
- Een wasmachine die helpt bij het strijken – Dat stoom een wondermiddel is voor iedere garderobe, weet buiten de wasserijsector bijna niemand. Maar gelukkig weten ze dit bij Electrolux wel en hebben ze deze technologie in een aantal wasmachines van de Inspiration range toegepast. Dankzij de SteamSystem™ technologie ziet kleding er in 30 minuten weer uit als nieuw: kreukels zijn verdwenen, net als ongewenste geurtjes.

- Inverter Motor – de Inverter Motor wordt gebruik in alle professionele apparaten van Electrolux en nu ook in de nieuwe Inspiration range. Dankzij de Inverter Motor levert het apparaat uitstekende resultaten, verbruikt het weinig energie en is het uiterst stil. Daarnaast wordt er 10 jaar garantie op de motor gegeven.

- TimeManager – Bij de wasmachines uit de Inspiration range kan de duur van elke cyclus eenvoudig aangepast worden. Dankzij de TimeManager® functie kan men bepalen hoe lang een bepaalde cyclus moet duren, waardoor je altijd kunt dragen wat je wilt, wanneer je wilt.

- Europees A+++ energielabel – Een groot aantal wasmachines en drogers uit de Inspiration range dragen het A+++ certificaat. Dit certificaat geeft aan dat de apparaten van Electrolux tot de meest zuinige in de markt behoren. Hiermee zorgt Electrolux beter voor het milieu en ook nog eens voor de portemonnee.

- Woolmark Gold certificaat – Ook bij Electrolux zijn lingerie, wollen en zijden kledingstukken veilig. Jarenlang onderzoek en ontwikkeling hebben er voor gezorgd dat een groot aantal wasmachines en drogers uit de Inspiration range een Woolmark Gold dan wel Silver certificaat hebben. Het Woolmark Gold certificaat is voorbehouden aan apparaten die de meest delicate kleding veilig kunnen wassen en drogen; zelfs als het label in het kledingstuk aangeeft dat het alleen met de hand gewassen kan worden.

- EcoCare droogautomaten het meest efficiënt – de EcoCare droogautomaten zijn een van de meest efficiënte apparaten die op de markt verkrijgbaar zijn. Met deze drogers bespaart men op de elektriciteitsrekening, beschermt men het milieu en dankzij het Woolmark Gold certificaat ook de kleding.

Afwassen
De nieuwe Electrolux Inspiration range heeft de innovaties op het gebied van afwassen in de intensieve professionele keuken overgenomen en nu beschikbaar gemaakt voor de consument. De strak ontworpen RealLife® vaatwasser uit de Inspiration range kan alles aan, van het schoonmaken van kristallen glazen tot het plaatsen van grote ovenschalen. Het resultaat is vlekkeloos schoon, ongeacht hoe en hoeveel vaat u opstapelt.

De strak ontworpen RealLife® vaatwasser uit de Inspiration range kan alles aan, van het schoonmaken van kristallen glazen tot het plaatsen van grote ovenschalen. Het resultaat is vlekkeloos schoon, ongeacht hoe en hoeveel vaat u opstapelt.- Alles in één vaatwassers – De RealLife® vaatwassers zijn extra ruim waardoor ook eenvoudig grotere borden, hoge glazen en brede potten en pannen in de vaatwasser kunnen worden geplaatst. Alle eet- en keukengerei kan men op die manier in de XXL kuip kwijt, zonder invloed op de buitenafmeting.

- Perfecte balans tussen water- en energieniveau - Wat ook de hoeveelheid is of hoe vuil je vaat ook is, de vaatwassers uit de Inspiration range met de Autoflex functie berekent de perfecte water- en energieniveaus. Ongeacht de lading kiest de vaatwasser de juiste temperaturen en het programma.

- Een nieuwe mogelijkheid om energieverbruik te beperken - De meeste apparaten verbruiken ook energie als ze niet worden gebruikt omdat de stekker in het stopcontact zit. De vaatwassers uit de Inspiration range hebben een unieke Auto-off functie die ervoor zorgt dat het apparaat helemaal geen energie verbruikt in stand-by stand. Het is een innovatieve nieuwe manier om energie te besparen.

- Zelfs de moeilijkst bereikbare vaat wordt gereinigd – De RealLife® afwassystemen uit de Inspiration range zorgen ervoor dat de vaat altijd schoon wordt. Dankzij de unieke FlexSpray sproeiarm met dubbele rotatie en TopShower stralen, worden zelfs de moeilijkst bereikbare delen gereinigd. De AquaSave-functie zorgt er bovendien voor dat dit met zo min mogelijk water gebeurt.

Koelen & vriezen
- Zoals de professionals – Alle FreshPlus™ koel-vriescombinaties gebruiken TwinTech® technologie die men ook in professionele koelkasten terugvindt. De koelkast en vriezer hebben een apart systeem, waardoor de voedingswaren in de koelkast niet uitdrogen en door FrostFree de vriezer ijsvrij blijft.

- De koelkast vullen zonder temperatuurverlies – Het is niet langer nodig om je te haasten wanneer je de koelkast aan het inruimen bent, want MultiFlow corrigeert de temperatuur snel wanneer de deur een tijdje heeft opengestaan.

- Verse smaak, frisse geur – Dankzij TasteGuard® wordt de lucht in de koelkast gezuiverd en worden op natuurlijke wijze – met houtskool – onfrisse geurtjes verwijderd.

- Nooit meer ontdooien – Vergeet ontdooien van de diepvriezer, want in veel van de koel/vriescombinatie uit de Inspiration range zit de FrostFree technologie die volautomatisch en met regelmatige tussenpozen voor de ontdooiing van het vriesgedeelte zorgt. Hierdoor wordt tijd uitgespaard en kan men zich op de leuke dingen van leven storten.

De vrijstaande producten uit de Inspiration range zijn reeds leverbaar.

Meer informatie: www.electrolux.nl

Publicatiedatum: 10 januari 2013

Reacties