Foto: smeg-koel-vries-kast

Design in roestvrijstaal - nieuwe koel-vriescombinatie FC32APX van Smeg

De koel-vriescombinatie FC32APX van Smeg heeft met zijn roestvrijstalen buitenkant een strakke, eigentijdse uitstraling die bij elk type keuken past. Aan de opvallend vlakke buitenkant domineren de twee horizontale handgrepen.

De koel-vriescombinatie FC32APX van Smeg heeft met zijn roestvrijstalen buitenkant een strakke, eigentijdse uitstraling die bij elk type keuken past. Aan de opvallend vlakke buitenkant domineren de twee horizontale handgrepen.  www.witgoedpleintje.nl

De deuren zijn omkeerbaar; hierdoor past deze koelkast in iedere keuken! Door zijn moderne, minimalistische look kan de nieuwe FC32APX goed met andere Smeg- apparaten worden gecombineerd.

 

Deze koel-vriescombinatie is 60 cm breed en 185 cm hoog en heeft een totale inhoud van 320 liter. Verder valt hij onder energieklasse A+, wat betekent dat hij een milieuvriendelijk laag stroomverbruik heeft. Daarnaast neemt, dankzij de automatische ontdooifunctie, het schoonmaken minder tijd in beslag.
Het koelgedeelte heeft een netto-inhoud van 214 liter. De drie glazen leggers, het flessenrek en de twee doorzichtige lades voor groente en fruit bieden meer dan genoeg ruimte, daarnaast kan de opslagruimte in de deur geheel naar wens worden ingedeeld.
Het viersterren vriesgedeelte heeft een inhoud van 88 liter en een handig snelvriesvak waarin vers voedsel snel kan worden ingevroren, waardoor het optimaal geconserveerd blijft. De vriezer heeft drie transparante lades en een ijsblokjeshouder.
De elegante FC32APX is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook uitstekende prestaties en een hoge mate van betrouwbaarheid. Door zijn optimale prijs-kwaliteitverhouding is deze koelkast een perfecte keuze.

FC32APX
? Roestvrijstaal
? Energieklasse A+
? Bruto-inhoud van 320 liter
? Deur omkeerbaar
? Automatische ontdooifunctie
? Stijlvolle horizontale handgreep

KOELGEDEELTE
? Netto-inhoud van 214 liter
? Drie glazen leggers
? Horizontaal flessenrek
? Eén vast plateau
? Twee transparante lades voor groente/fruit
? Boterbak
? Kaasbak

VRIESGEDEELTE
? Snelvriesvak
? Netto-inhoud van 88 liter
? Drie transparante lades
? IJsblokjeshouder

BINNENDEUR
? Flessenhouder
? Twee verstelbare etages
? Eierhouder
? Eén etage met transparante afdekkap
? Aansluitwaarde: 140 W
? Energieverbruik: 244 kWh
? Klimaatklasse: N
? Vriescapaciteit: 12 kg/24 uur
? Ontdooitijd: 20 uur

Afmetingen: 185 x 60 x 62 cm (h x b x d)

Naast de FC32APX in roestvrij staal is deze koel-vriescombinatie ook verkrijgbaar in zilver; de FC32APS en in wit; de FC32AP.

Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

?Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie?

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche ? Emiliane ? Guastalla

hetgeen betekent: ?Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna?

Meer informatie: www.smeg.nl.

Publicatiedatum: 27 augustus 2009

Reacties