Foto: /266944.jpeg

AEG introduceert stijlvolle en energiezuinige koel/vriesapparatuur met geavanceerde technologie

Tot 60% energiebesparing, professioneel koelen en vriezen.

Tot 60% energiebesparing, professioneel koelen en vriezen.

De keuken anno 2011 is uitgerust met de meest luxe apparatuur voor een zo efficiënt mogelijk huishouden en de bereiding van de lekkerste gerechten met ingrediënten van topkwaliteit. Echt onmisbaar in de keuken is natuurlijk de koelkast en vriezer.

 

AEG Neue Kollektion heeft stijlvolle koel- en vrieskasten met functionele innovaties. En uiterst belangrijk: de koel-vrieskasten SANTO CS 91800 F (inbouw) en SANTO 83600 CSM1 (vrijstaand) met energie-efficiënteklasse A+++ behoren tot de zuinigsten in Nederland.

Temperatuurbeheersing
Alle koelkasten van AEG hebben een regelbare thermostaat voor de temperatuur-instelling. De Coolmatic-optie zorgt ervoor dat vers voedsel snel gekoeld kan worden. En met de Turbo Frostmatic-optie is snel invriezen mogelijk; alle opgeslagen producten blijven in optimale conditie. De gescheiden bediening van het koel- en vriesdeel is eenvoudig en zowel Coolmatic als Frostmatic worden automatisch uitgeschakeld na een ingestelde periode, waarna de normale temperatuur weer wordt bereikt. De vrijstaande variant heeft daarnaast een FreshBox voor het bewaren van vis en vleeswaren, een MaxiBox groentelade. Het vrijstaande model SANTO 83600 CSM1 is volledig uitgevoerd in roestvrij staal en heeft daarnaast stijlvolle, roestvrij stalen deurgrepen.

Het assortiment koelapparatuur bevat zowel inbouw als vrijstaande apparatuur. Er kan gekozen worden uit verschillende formaten, uitvoeringen en accessoires.

Goed voor het milieu
AEG introduceert twee koel-vrieskasten met energielabel A+++. Deze verbruiken maar liefst 60% minder energie dan vergelijkbare apparaten met label A. Zo bespaart het inbouwmodel SCS 91800 F tot € 710,- per 10 jaar (in verhouding tot een 15 jaar oud apparaat). Vanzelfsprekend zijn alle koel/vriesapparaten van AEG 100% CFK- en HFK-vrij. Dit betekent dat ze geen schade aanrichten aan de ozonlaag en niet bijdragen aan het broeikaseffect.

AEG introduceert: de eerste app voor keukeninbouwapparatuur
AEG introduceert dit jaar meer dan 300 huishoudelijke apparaten onder de naam AEG Neue Kollektion. Omdat de keuze in keukeninbouwapparatuur zo uitgebreid is, ontwikkelde de Nederlandse AEG-organisatie een app voor de iPad. Hiermee verloopt de zoektocht naar de perfecte invulling van een keuken snel en efficiënt. AEG is de eerste producent van keukeninbouwapparatuur in Europa die een officiële app heeft. De app is alleen geschikt voor de iPad en is gratis te downloaden in de iTunes App Store.

Publicatiedatum: 27 mei 2011
Meer informatie: www.aeg.nl

Reacties