Foto: koelkast

Machtig groot, verbazingwekkend flexibel

Flexibiliteit is niet het eerste waar je aan denkt bij een koelkast.

Toch is dat waar de nieuwe Whirlpool W Collection 4-deurs koel-vriescombinatie WQ9I FO1BX in uitblinkt: de Convertible Space verander je in een handomdraai van vriezer naar koelkast, met één druk op het display. En hij mag gezien worden: 543 liter, matzwart én met ijs- en waterdispenser.

Zodra de deuren van deze koelkast worden geopend springt het ruime interieur meteen in het oog. Met een capaciteit van 543 liter heb je eindeloos veel opbergmogelijkheden. Om het overzicht niet te verliezen zijn er twee grote Fresh Box-lades en een delicatesse-lade voor eenvoudige opslag. De lades voorkomen dat geuren zich vermengen.

Van vriezer naar koelkast in één beweging

Of het nu gaat om het creëren van extra ruimte voor groenten en fruit, het koelen van wijn of een speciaal compartiment iemand met speciale dieetwensen, de Convertible Space biedt handige, vooraf ingestelde temperatuurniveaus. Bij gebruik van dit compartiment als koelkast heb je 33% meer ruimte voor verse groenten en fruit (4°C). Of kies 0°C voor vlees en vis of 10°C, ideaal voor het koelen van witte wijnen en champagne. Bij gebruik als vriezer kies je tussen drie instellingen: de temperatuur van -7°C is ideaal om producten sneller te ontdooien en biedt de mogelijkheid om etenswaren direct uit de vriezer te kunnen koken. -12°C is ideaal voor desserts en ijs: perfect zacht en klaar zijn om te serveren. Voor langdurig vriezen laat een derde instelling je kiezen uit zeven niveaus tussen -16°C en -22°C.

Ultiem voedselbehoud

De WQ9I FO1BX houdt je verse producten langer vers dankzij 6 TH SENSE PrecisionControl. Deze techniek vangt constant schommelingen in temperatuur en vochtigheid op. Vervolgens herstelt de koelkast snel de ideale temperatuur en vochtigheid in de koelruimte voor het behoud van voedsel. Door onafhankelijke verdampers voor elk van de drie compartimenten is het mogelijk de optimale vochtigheidsniveaus die nodig zijn voor koelen en vriezen gescheiden te houden.Pure Control zorgt voor actieve zuurstofdeeltjes om bacterievorming te voorkomen en geurtjes te verminderen. Triple No Frost verbetert daarnaast het vriesproces in de onderste compartimenten door temperatuurschommelingen te minimaliseren en vriesbrand op voedsel te voorkomen. Zo behoudt bevroren voedsel zijn smaak, textuur en kleur.

Uitzonderlijk ontwerp

Het innovatieve In-Door-Ice-systeem van Whirlpool helpt de binnenruimte van de koelkast te maximaliseren. De ijs- en waterdispenser is geïntegreerd in de dikte van de deur. Zo hou je extra ruime planken in de koelruimte. Whirlpool biedt ook een model met een slimme Door-in-Door-functie voor snelle toegang tot vaak benodigde etenswaren en dranken, zonder dat de hele kast te geopend hoeft te worden openen. Een slim ontwerp voor optimaal gebruik van energie.

LCD-display en bediening op afstand

Om aan te sluiten bij de displays van Whirlpool W11 Collection inbouwapparatuur is de WQ9I FO1BX voorzien van een groot 4,5” LCD-display. De W Collection-reeks met connectivity maakt het dagelijkse leven
nét wat makkelijker. Bedien de koelkast op afstand met de 6 TH SENSE Live-app. Gebruik de vakantiemodus, zet de ijsmaker aan op een warme dag of laat een pushmelding sturen als de deur niet goed gesloten is. 6 TH SENSE Live geeft daarnaast tips voor het bewaren van voedsel, leuke receptideeën en helpt bij het maken van inventarislijsten. De app kan zelfs helpen om opgeslagen voedsel effectiever te beheren door gebruikers te herinneren aan het opmaken van voedsel dat tegen de houdbaarheidsdatum zit.

De premium 4-deurs koel-vriescombinatie WQ9I FO1BX is verkrijgbaar vanaf januari 2021 en heeft een adviesprijs van € 2599,-

Reacties