ColourLine : drie nieuwe kleuren

Liebherr brengt nog meer kleur in de keuken! Ongeacht welke kleur je kiest, een ColourLine koel-/vriescombinatie is een echte blikvanger in je keuken. 

Design

De populaire CN 4313 koel/vriescombinatie is nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: NeonOrange, KiwiGreen en FrozenBlue. Het uiterlijk van deze apparaten wordt gekenmerkt door een modern ontwerp met geïntegreerde handgrepen. Hierdoor passen deze apparaten ook goed in een greeploze keuken.

Uitstekende prestaties

Niet alleen het design van deze apparaten is vooruitstrevend. De echte kracht van deze ColourLine apparaten zit binnenin. Zo hoeft het NoFrost vriesdeel nooit ontdooid te worden en is het apparaat dankzij DuoCooling geschikt voor onverwarmde ruimtes vanaf 0°C. Met een zuinig A++ energielabel kun je bovendien flink besparen op je energiekosten.

Het interieur van de koelkast is voorzien van heldere ledverlichting en omdat een flessendraagrooster standaard aanwezig is, kun je gemakkelijk veel flessen frisdrank koelen.

Wil je meer weten over deze nieuwe koel/vriescombinaties? Op www.koelen.nl vind je alle informatie. Je bent natuurlijk ook welkom om de apparaten te komen bekijken in de Liebherr showroom in Uithoorn!