Partner

Liebherr

Al meer dan 60 jaar is Liebherr de koel- en vriesspecialist op het gebied van kwaliteit en innovatie.

ColourLine : drie nieuwe kleuren

Liebherr brengt nog meer kleur in de keuken! Ongeacht welke kleur je kiest, een ColourLine koel-/vriescombinatie is een echte blikvanger in je keuken. 

Design

De populaire CN 4313 koel/vriescombinatie is nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: NeonOrange, KiwiGreen en FrozenBlue. Het uiterlijk van deze apparaten wordt gekenmerkt door een modern ontwerp met geïntegreerde handgrepen. Hierdoor passen deze apparaten ook goed in een greeploze keuken.

Uitstekende prestaties

Niet alleen het design van deze apparaten is vooruitstrevend. De echte kracht van deze ColourLine apparaten zit binnenin. Zo hoeft het NoFrost vriesdeel nooit ontdooid te worden en is het apparaat dankzij DuoCooling geschikt voor onverwarmde ruimtes vanaf 0°C. Met een zuinig A++ energielabel kun je bovendien flink besparen op je energiekosten.

Het interieur van de koelkast is voorzien van heldere ledverlichting en omdat een flessendraagrooster standaard aanwezig is, kun je gemakkelijk veel flessen frisdrank koelen.

Wil je meer weten over deze nieuwe koel/vriescombinaties? Op www.koelen.nl vind je alle informatie. Je bent natuurlijk ook welkom om de apparaten te komen bekijken in de Liebherr showroom in Uithoorn!

meer van deze professional

Liebherr EWTdf 3553 Vinidor

De Liebherr EWTdf 3553 Vinidor is een inbouw wijnkast m...

Inbouwkoelkast Liebherr IKF 35

Liebherr IKF 3510 inbouwkoelkast: 12 flessen frisdrank ...

Liebherr onderbouw apparaten

Keukens zonder bovenkastjes is een keukentrend die al j...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.