Partner

Liebherr

Al meer dan 60 jaar is Liebherr de specialist in koelen, vriezen & wijnkasten. Kwaliteit, Design en Innovatie.

Liebherr SBSbs 8673

BlackSteel is het nieuwe staal: Liebherr SBSbs 8673

Voor iedereen die op zoek is naar design, veel koel- en vriesruimte en luxe biedt Liebherr diverse side-by-side combinaties.

De Liebherr SBSbs 8673 Premium side-by-side is voorzien van BluPerformance techniek. Dit betekent meer ruimte, betere koelprestaties, een lager geluidsniveau en een lager energieverbruik. Uitgevoerd in BlackSteel is deze side-by-side combinatie een echte blikvanger in de keuken. Dit exclusieve materiaal is duurzaam en eenvoudig te reinigen. Bovendien is de zichtbaarheid van vingerafdrukken tot een minimum gereduceerd.

Het koeldeel heeft drie BioFresh 0°C laden op telescooprails met instelbare luchtvochtigheid voor extra lang bewaren van vlees, vis, zuivel, groente en fruit. Met BioFresh behoudt voedsel zijn gezonde vitaminen, aroma en smaak tot drie keer langer dan in een gewone koelkast.

Het vriesdeel hoef je nooit meer te ontdooien, het NoFrost systeem zorgt voor snel en rijpvrij invriezen. Deze professionele technologie houdt de vriezer constant ijsvrij. De IceMaker met vaste wateraansluiting zorgt automatisch voor een voorraad ijsblokjes van uitstekende kwaliteit.

 

Meer weten over deze luxe side-by-side van Liebherr?

Kom hem dan bekijken in de Liebherr showroom in Uithoorn. Het adres, openingstijden en alle informatie over dit apparaat vind je op www.koelen.nl.

Meer lezen over
'Liebherr SBSbs 8673'?

meer van deze professional

BioFresh van Liebherr

BioFresh van Liebherr: Bespaar ieder jaar ca. € 150

Liebherr EWTdf 3553 Vinidor

De Liebherr EWTdf 3553 Vinidor is een inbouw wijnkast m...

Inbouwkoelkast Liebherr IKF 35

Liebherr IKF 3510 inbouwkoelkast: 12 flessen frisdrank ...

Toon alle 15 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.