Liebherr NoFrost

Superzuinig en gebruiksvriendelijk: de Liebherr NoFrost inbouw koel- vriescombinatie ICNP 3366 in A+++.

Liebherr inbouw koel- en vriescombinatie ICNP 3366

Bij de nieuwe Liebherr inbouw koel- en vriescombinatie ICNP 3366 is ontdooien van het vriesgedeelte verleden tijd. Hij bekleedt tegelijk een prominente positie in de beste energie-efficiëntieklasse A+++.

Een zo laag mogelijk energieverbruik speelt de komende jaren een belangrijke rol voor wie op zoek is naar een nieuwe koelkast en diepvrieskast. Voor 2015 heeft Liebherr daarom haar toch al zeer uitvoerige reeks in de energie-efficiëntieklasse A+++ nog verder uitgebreid.
De nieuwe geïntegreerde NoFrost koel-vriescombinatie ICNP 3366 in de energie-efficiëntieklasse A+++ noteert een energieverbruik van 153 kWh en is een inbouwapparaat voor de nis hoogte 178 cm. Dankzij DuoCooling met twee volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesgedeelte nauwkeurig en onafhankelijk worden ingesteld, tijdens langere afwezigheid kan het koeldeel volledig worden uitgeschakeld.

De draagplateaus van veiligheidsglas zijn om de 4 cm verstelbaar en afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De GlassLine deurvakken met gehard glazen bodem en edelstalen afwerking zijn karakteristiek voor deze Premium inbouwcombinatie. Bovendien is de deur voorzien van twee eenvoudig uitneembare VarioBoxen waarin levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld.

Bij het openen van de koelkastdeur zorgt de LED-lichtzuil voor een aangename verlichting en een uitstekend overzicht. De ledverlichting voor de op telescooprails gemonteerde groenten- en fruitlade is keurig weggewerkt in de zijwand. Het bedieningspaneel met Touch Electronic is overzichtelijk en voor de temperatuurweergave uitgerust met een LC-display. Bijzonder handig in dagelijks gebruik is de SoftSystem deursluiting. Dit onderin de deur geïntegreerde systeem remt eerst de sluitbeweging af en trekt vervolgens de deur zachtjes dicht, ook bij een volle deurbelading. De NoFrost vriestechnologie zorgt ervoor dat handmatig ontdooien van het vriesgedeelte verleden tijd is. Bij de koel- en vriescombinatie ICNP 3366 is het vriesgedeelte eveneens voorzien van ledverlichting.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.koelen.nl.