Foto: 2021/berghoff-keuken-tips.jpg

Voor je favoriete thuiskok – 5 culinaire cadeaus

Voor de liefste moeders, vaders en vrienden die graag koken; met een van deze originele geschenken van BergHOFF toon je dat je hun kookkunsten waardeert.Pannenkoekenpan: hiermee mislukt zelfs de eerste pannenkoek niet

Een dunne Franse crêpe, stevige Amerikaanse pancake of een traditionele Hollandse pannenkoek? Wat het ook wordt, met deze pan mislukt zelfs de eerste pannenkoek niet meer. Deze aluminium pan van BergHOFF heeft een antikleeflaag en een extra lage zijkant, zodat je de creatie mooi en gemakkelijk op het bord legt. De stijlvolle pan is geschikt voor iedere warmtebron, is superlicht en eenvoudig te reinigen.  BergHOFF Gem pannenkoekenpan 24 cm € 56,95.

Juliennesnijder: courgette pasta of worteltjessalade 

Mama mia, met deze juliennesnijder snijd je veilig en snel dunne reepjes groenten en fruit voor pasta’s en salades. De BergHOFF julienneschiller heeft een roestvrijstalen mes dat eenvoudig te reinigen is, dankzij de soft-touch handgreep ligt hij comfortabel in de hand. BergHOFF Leo juliennesnijder € 6,95.

All-in-one snijset: maak perfecte partjes en verwijder zaadjes

Snel, veilig en gebruiksvriendelijk. Snijd groenten en fruit zoals aardappels en mango’s met een simpele druk in perfecte, gelijke partjes met de all-in-one snijset van BergHOFF. De scherpe, verwisselbare messen verwijderen de zaadjes in een handomdraai terwijl het soft-touch handvat zorgt voor een comfortabele grip. BergHOFF Leo all-in-one snijset € 24,95.

Sauteerpan in hippe muntkleur: klassieker in modern jasje 

Een gietijzeren sauteerpan mag niet ontbreken in de keuken. Het materiaal houdt de warmte vast terwijl de condensatiedruppeltjes van de deksel het vocht terugsturen naar het gerecht. Deze mintgroene BergHOFF pan is gemakkelijk te reinigen dankzij de crèmekleurige, emaillen binnenkant. De pan kan bovendien gecombineerd worden met de BergHOFF Tajine deksel die, net als de sauteerpan, voor iedere warmtebron en de oven geschikt is. BergHOFF Ron sauteerpan mintgroen 28 cm € 154,00.  Tajine deksel € 61,95. 

Chop chop: zwarte messenset

Til je culinaire prestaties naar een volgende niveau met deze 4-delige messenset bestaande uit een vlijmscherp schilmes, uitbeenmes, santoku mes en trancheermes. Elk mes is voorzien van een hoogwaardig roestvrijstalen lemmet met een keramische antikleef coating waardoor je vlot kan snijden zonder dat het voedsel aan het lemmet blijft kleven. Het PP handvat van de messen zorgt ervoor dat je een stevige grip hebt tijdens het snijden, trancheren of uitbenen. BergHOFF Essentials 4-delige messenset (1x schilmes - 8,5 cm 1x uitbeenmes - 15 cm 1x santoku mes - 16,5 cm 1x trancheermes - 20 cm) € 39,95.  

Reacties