Foto: prullenbak-wesco

Stoer & stylish: noviteiten Wesco 2019 

Een uitbreiding van de Loft serie en drie nieuwe afvalverzamelaars van Wesco!

De matte finish in de Loft serie ziet er stoer en stylish uit en is een prachtige aanvulling gebleken op het kleurrijke assortiment van Wesco. Daarom breidt de, in 2018 geïntroduceerde, collectie uit met de nieuwe kleur SAND. Ook komt Wesco, bekend van high end, functionele producten van staal, in 2019 met drie nieuwe afvalverzamelaars.

Wesco Loft Serie

Naast mat wit, zwart, cool grey en grafiet zijn de iconische retro designproducten ook verkrijgbaar in SAND. Deze nieuwe tint in combinatie met de matte afwerking kan perfect gecombineerd worden met beton of hout voor een natuurlijke, moderne of juist stoere look.

Multi Collector

De nieuwe Multi Collector maakt afval scheiden nu wel heel easy! De elegante afvalverzamelaar met matte afwerking is namelijk verkrijgbaar in twee varianten, die het mogelijk maken keukenafval in tweeën of drieën te scheiden. Met een aanvullende set kunnen beiden varianten afval in vieren scheiden.

Door een geïntegreerd geurfilter houdt de Multi Collector onaangename geuren vast. Daarnaast is het product door de demper in de deksel heel stil. Lekker handig: de handgreep op de rug waardoor de afvalverzamelaar eenvoudig verplaatst kan worden.

Towerkick

De Towerkick is geschikt voor grotere hoeveelheden afval. Met zijn hoekige vorm, past deze afvalverzamelaar perfect tegen de muur of in een hoek en maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Ook de Towerkick heeft een matte afwerking en een ingebouwde demper in de deksel. Het roestvrij stalen pedaal is breed waardoor het product makkelijk te openen is.

i.Master Single

Klein maar fijn; de iMaster Single is perfect voor kleinere hoeveelheden zoals voor organisch of cosmetisch afval. Door de infrarood technologie gaat deze afvalverzamelaar touch-free open.

Meer inspiratie voor een colorful living of direct een product kopen? Kijk op www.wesco-shop.nl

 

Reacties