Zwevende messen voor het blok

Zwaartekracht, balans en ergonomie. Al deze zaken zijn verenigd in messenblok Balance. Letterlijk meer dan ??n sterk staaltje. En gemaakt voor koks.

Zwaartekracht, balans en ergonomie. Al deze zaken zijn verenigd in messenblok Balance. Letterlijk meer dan ??n sterk staaltje. En gemaakt voor koks. www.appartementeneigenaar.nl

Want is het messenblok gemaakt voor het oog, de messen zelf zijn vlijmscherp. Veel snijden is geen probleem want door het uitgebalanceerde gewicht van dit gereedschap is er minder druk, lees spierkracht, nodig. Dus ergonomie, functie en design. Want Balance laat de messen zweven in het blok. Een ophangsysteem dat in elke keuken staat.

 

Balance is de naam. Richardson Sheffield het merk. Wie ook shopt in Groot-Brittannië weet het, hier is Richardson Sheffield bekend als marktleider in messen. Toepassing is duidelijk. Het messenstaal wordt al 170 jaar onder dit merk gemaakt en verbeterd. Nieuw is het letterlijk zwevend design en de combinatie van materialen. Het messenblok is van puur blank hout. Het mes zelf van lang scherpblijvend staal, gevat in zwart met rvs afgewerkte handgrepen. Leuke gadget is de unieke contrabalans in het heft, waardoor elk mes een perfect zwaartepunt heeft. Hierdoor perfect in balans, makkelijk te hanteren en snijdt lichter.

De messenlijn is vaatwasmachine bestendig en bestaat uit een schilmes, huishoudmes, vleesmes, koksmes en broodmes.

Advies verkoopprijs: Balance Messenblok ? 259,00 en Messenlijn vanaf
? 29,00.
Verkoop- en productinfo: Amefa Holding B.V., tel: +31 (0) 55.368.12.84 of kijk op www.amefa.nl.

Publicatiedatum: 30 juli 2009

reacties
anderen bekeken ook

EQ.9 Espresso volautomaat

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Stijlvolle kookgerei voor in jouw keuken

Guido van Loon

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Guido van Loon

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7...

Guido van Loon

Snelle, gemakkelijke en verantwoorde recepten

Advertentie
Advertentie
Advertentie