Thee…? Zet `t op een bloem!

Bloemen maken blij, bloemen vervelen nooit. De titel bloemetjesservies is echter te weinig eer voor dit hippe nieuwe servies van Salt & Pepper.

Bloemen maken blij, bloemen vervelen nooit. De titel bloemetjesservies is echter te weinig eer voor dit hippe nieuwe servies van Salt & Pepper.

Vervelen zal Poppi in geen geval, dit fantastische nieuwe stijl theeservies is zo verrassend nieuw en anders, daar raak je niet zomaar op uitgekeken.

 

Genieten van thee is hot en past helemaal bij de lifestyle van 2011! Het is een klein momentje voor jezelf of een moment om te delen met een goede vriendin. Het hoeft geen feest of vakantie te zijn om te genieten. Sterker nog: juist op een drukke doordeweekse dag is zo’n exclusief moment van rust en bezinning waardevol. Bijzondere genietmomenten maken het jachtige leven van alledag vol te houden. Thuiskomen, waterkoker aan, wat lekkers op de etagère of bordjes… meer inspanning vragen geluk, verwennerij en ontspanning eigenlijk niet.

Opvallen doet Poppi dankzij haar bijzondere vormen en motieven. Geen bonte kermis, maar ingetogen wit met zachte grijstinten. De fragiele bloemenprints lijken bijna achteloos over de bordjes, kopjes en etagère te zijn uitgestrooid. Speciaal is het ontwerp dankzij het verrassende één-tweetje tussen vormgeving en print: de onderzetters en schoteltjes kregen een vorm in bladmotief.

Poppi is gemaakt van New Bone China, een nieuwe generatie porselein met als extra toevoeging een klein beetje bone. Dit geeft het serviesgoed die speciale, bijna transparante structuur en bijzondere kleurnuance waar alleen het allerbeste Chinese porselein patent op heeft. Minstens zo belangrijk voor de liefhebbers van Poppi is de kracht van het materiaal. Want al oogt dit prachtige servies teer, het is ijzersterk en kan tegen een stootje. Gebruiken dus, voor alle bijzondere theemomentjes thuis!

Poppi bestaat uit kopjes, schotels, suiker- en melkstel, een etagère, dienblad, bordjes, mokken en bijpassende sfeerlichtjes.

Verkoop- en productinfo: Salt & Pepper, www.s-and-p.eu.

Publicatiedatum: 4 maart 2011

reacties
anderen bekeken ook

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7...

Guido van Loon

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

N.A.C. gietijzeren collectie

Snelle, gemakkelijke en verantwoorde recepten

Stijlvolle kookgerei voor in jouw keuken

Guido van Loon

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Guido van Loon
Advertentie
Advertentie
Advertentie