Foto: tefal-actifry-mini

Tefal multicooker Actifry mini

Tefal komt met kleinste ActiFry ooit, waardoor snel, gezond en makkelijk koken er nu ook is voor de kleine huishoudens.

Tefal komt met kleinste ActiFry ooit, waardoor snel, gezond en makkelijk koken er nu ook is voor de kleine huishoudens.

Zes jaar geleden introduceerde Tefal de ActiFry, de snelle en gezonde multicooker die wereldwijd inmiddels miljoenen keren over de toonbank is gegaan. De ontwikkeling van het apparaat heeft in de tussentijd niet stilgestaan. Omdat steeds meer huishoudens uit een of twee personen bestaan, heeft Tefal een nieuw lid aan de ActiFry-familie toegevoegd: de ActiFry Mini. Net zo gezond en makkelijk, maar kleiner en daardoor nog sneller.

Gezond, snel en makkelijk

Met de ActiFry maak je in een handomdraai niet alleen knapperige verse frietjes met slechts drie procent vet, maar ook een complete maaltijd met vis, vlees, groente en zelfs desserts. Hiervoor heb je slechts één lepeltje olie nodig, bovendien blijven de smaak, mineralen en vitaminen optimaal behouden dankzij de combinatie van heteluchtcirculatie en de ronddraaiende pendelarm. 

Kleinere huishoudens, groter gemak

Inmiddels bestaat 70% van de Nederlandse huishoudens uit een of twee personen, en dit aantal blijft groeien. Om te voldoen aan de vraag van kleinere huishoudens komt Tefal nu met de ActiFry Mini. Hetzelfde gemak en eenvoud van de ActiFry, maar met een inhoud van 0,6 kg geschikt voor maximaal twee personen. En de ActiFry Mini is niet alleen 21% kleiner, maar ook 25% sneller. Hiermee is het de ideale hulp in de keuken voor het moderne, snelle leven.

Internationaal receptenboek

Om te laten zien dat de ActiFry geschikt is voor meer dan alleen frietjes, wordt er bij de ActiFry Mini een receptenboek geleverd met twintig gezonde, eenvoudige en lekkere recepten die bereid kunnen worden in minder dan twintig minuten. Van beef teriyaki tot gekarameliseerde appels. En als je lid wordt van de Gezond & Lekker Club ontvang je regelmatig een nieuwsbrief met verrassende recepten, leuke nieuwtjes en winacties.

Prijs en beschikbaarheid

De Tefal ActiFry Mini is verkrijgbaar bij Media Markt, Saturn, BCC, Wehkamp.nl, Bol.com en Coolblue.nl, en heeft een geadviseerde verkoopprijs van €169,95.

Tefal

Tefal is een merk van Groupe SEB, een vooraanstaande producent en wereldmarktleider van klein huishoudelijke apparaten, vertegenwoordigd in meer dan 120 landen. Het doel van Tefal is vindingrijke producten aanbieden, die dagelijkse bezigheden zoals koken en strijken vergemakkelijken. Tefal probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de behoeften van de consument en speelt hierop in door met innovatieve oplossingen te komen. De geschiedenis van Tefal kenmerkt zich door innovaties van wereldklasse. 


Meer informatie: www.tefal.nl en www.tefalgezondenlekker.nl


Publicatiedatum: 25 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties