Foto: tassimo-warme-dranken

TASSIMO: 20 warme dranken uit één apparaat

Mondelez International en Bosch lanceren uniek multi-drankenconcept: Tassimo.

Nederland is hét warme drankenland van Europa: per persoon drinken we gemiddeld maar liefst zes warme drankjes per dag! Met TASSIMO van Mondelez International en Bosch kan de Nederlandse consument met één en dezelfde machine maar liefst 20 verschillende warme drankjes bereiden, waaronder koffie, thee en chocolademelk van geliefde merken als Milka, Velours Noir en Twinings. Daarnaast heeft de TASSIMO geen opwarmtijd nodig en zorgt het apparaat zelf voor de ideale instellingen per drankje. Snel, makkelijk in gebruik en voor het hele gezin wat wils!

Voor ieder wat wils

'Wie wil er koffie? En wil je dan een espresso of cappuccino? Of liever warme chocolademelk? Thee dan misschien?'
Over smaak valt niet te twisten, en bij Nederlanders geldt dat des te meer voor hun koffie, thee of chocolademelk: in een Nederlandse keuken staan gemiddeld drie verschillende koffieapparaten op het aanrecht. En dan hebben we het nog niet eens over de waterkoker, of de benodigdheden voor het maken van chocolademelk. TASSIMO maakt een einde aan de overvolle Nederlandse keuken door met één machine een grote variatie aan warme dranken te bieden, waaronder: koffie, espresso, cappuccino, latte macchiatto, thee, chai latte en warme chocolademelk. Consumenten kunnen kiezen uit 20 verschillende smaken in de vorm van T DISC pods van Europa's favoriete merken als Twinings (thee), Milka (chocolademelk) en koffie van Velours Noir en Jacobs.

Ook qua kleuren en modellen is genoeg om uit te kiezen. Zo zijn de verschillende modellen verkrijgbaar in chique zwart, wit en grijs, maar ook in speelsere kleuren als rood, paars en roze.

Gebruiksgemak en kwaliteit

Variatie hoeft niet ingewikkeld te zijn, en eenvoud doet niet af aan kwaliteit. Dat bewijzen Mondelez International en Bosch met het unieke T DISC systeem van TASSIMO. Na het kiezen van hun favoriete drankje, hoeven consumenten alleen nog maar de T DISC in de machine te plaatsen en op één knop te drukken.

Dankzij het flowheating systeem werkt het apparaat zonder opwarmtijd; het drankje wordt vrijwel direct bereid. De machine leest door middel van het unieke Intellibrew™ de barcode van de T DISC af en stelt op basis daarvan onder andere de juiste temperatuur, bereidingstijd en hoeveelheid water in. Wil je meteen na je espresso een kop warme chocolademelk maken? Dat is geen probleem: het T DISC systeem garandeert voor elke kop en elke variant perfecte kwaliteit, zonder smaakoverdracht.

Beschikbaarheid

TASSIMO is vanaf maandag 3 maart 2014 beschikbaar in Nederland. De 20 verschillende T DISC variaties liggen in de schappen van supermarktketen Albert Heijn, alsook online, en zijn ook verkrijgbaar bij een aantal online retailpartners.

TASSIMO is beschikbaar in verschillende modellen en kleuren (zwart, wit, rood, grijs, paars, roze) met adviesverkoopprijzen tussen de € 89.99 (T12) en € 149.99 (T55).

Meer informatie: www.tassimo.com

Publicatiedatum: 11 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties