Foto: press_2013//solis-multi-juicer-keuken.jpg

Solis Multi Juicer

Naast de welbekende SOLIS Juice Fountain is er ook de SOLIS Multi Juicer de vierde sapcentrifuge in de succesvolle serie.

Naast de welbekende SOLIS Juice Fountain is er ook de SOLIS Multi Juicer de vierde sapcentrifuge in de succesvolle serie. www.moederdagwebwinkel.nl

De naam zegt het eigenlijk al, deze SOLIS Multi Juicer is een multifunctionele gezondheidsmachine.

 

Naast het produceren van heel veel sap uit fruit en groente, biedt deze SOLIS Multi Juicer nu ook de mogelijkheid om zachte fruit- en groentesoorten te pureren tot een romige smoothie. Bijvoorbeeld een heerlijke dikke sap uit aardbeien en banaan gecombineerd met pure appelsap. Of een dikke tomatensap, verse chili met wortelsap. Mango met ananassap?.. De mogelijke combinaties zijn vrijwel oneindig, de sappen allemaal even heerlijk en gezond. De krachtige 1.500 watt motor biedt een enorme power en snelheid, resulterend in droge pulp en heel veel sap. De vijf snelheden zorgen voor een optimaal resultaat bij elke groente- en fruitsoort.

Deze trendy en strak vormgegeven machine is uitgevoerd in hoogwaardig RVS en is zeer eenvoudig te reinigen. Naast de nieuwe kenmerken zoals het pureren van zacht fruit en groenten en de diverse snelheidsstanden is de SOLIS Multi Juicer ook voorzien van een grotere vulschacht. Appels en sinaasappelen met een doorsnede van maar liefst 8,5 cm kunnen in hun geheel verwerkt worden. Het sap en de pulp wordt zoals vertrouwd nog steeds snel en uiterst effectief gescheiden. De sapkan heeft een inhoud van 1,2 liter en de pulpbak een capaciteit van 3 liter.

De SOLIS Multi Juicer is vanaf medio november 2009 te verkrijgen bij de betere kookwinkels en Bijenkorf. Winkelverkoopprijs ? 449,00 incl. btw.

Reacties