Foto: Prullenbak met spraakherkenning Simplehuman

simplehuman brengt eerste prullenbak met spraakherkenning op de markt

simplehuman heeft een prullenbak met een nieuwe slimme functie op de markt gebracht

Het nieuwe model is voorzien van spraakherkenning, waarmee de gebruiker de deksel van de prullenbak opent door ‘open can’ te zeggen. De spraakherkenning is de tweede slimme functie die simplehuman aan haar prullenbakken heeft toegevoegd. Eerdere modellen beschikken al over een infrarood-bewegingsdetector waarmee de gebruiker de deksel met één handgebaar kan openen.

De prullenbak met spraakherkenning is de nieuwste toevoeging aan simplehumans productlijn ‘slimme oplossingen voor in huis’. Alle producten van het bedrijf zijn ontworpen om de dagelijkse bezigheden in huis sneller te kunnen uitvoeren, of dat nou taken in de keuken, badkamer of in een andere ruimte zijn. Daarnaast beschikken alle producten van simplehuman over een strak en compact design, waardoor deze alledaagse producten niet in de weg staan maar juist een mooie toevoeging zijn aan het interieur.

Afval scheiden
De prullenbak met spraakherkenning is ook verkrijgbaar met een dubbel compartiment voor afvalscheiding. Hierdoor kan de gebruiker plastic en ander afval in één bak scheiden. Dit scheelt de gebruiker een extra handeling én een extra prullenbak of zak in de keuken.

De afvalbak met spraakherkenning is nu verkrijgbaar in Nederland. Voor meer informatie, klik hier.

Reacties