Foto: joseph-joseph-afval-intelligent-waste-totum

Revolutionair afval en recycling systeem van Joseph Joseph

Het nieuwe Joseph Joseph afvalsysteem, de Intelligent Waste lijn, heeft handige compartimenten waarin verschillende soorten afval kunnen worden gescheiden.

Joseph Joseph staat bekend om haar innovatieve keukengadgets. Voor elk probleem in de keuken heeft Joseph Joseph een oplossing bedacht. Het merk gaat nu nog een stapje verder met de lancering van hun innovatieve Intelligent Waste lijn waarin de consument een handje wordt geholpen bij het recyclen.
Drie jaar lang is er intensief ontwikkeld en getest om zo een product te creëren dat maximale flexibiliteit voor het organiseren van afval en recycling garandeert. Het viel tweelingbroers Richard en Anthony Joseph op dat het recyclingsystemen vaak aan functionaliteit ontbrak of inleverden op capaciteit. En dus komen ze nu met Totum, het intelligente afval systeem met optionele functionaliteit en capaciteit.

Optimale constructie

Mensen worden zich steeds bewuster van hun verantwoordelijkheid om te recyclen. Helaas zorgt dat vaak voor extra rompslomp. Veel mensen gebruiken extra bakken om hun plastic, glas en papier in weg te gooien, maar dit kan erg veel extra ruimte innemen. Het Totum systeem ziet er strak en stijlvol uit en heeft handige compartimenten waar verschillende dingen ingedaan kunnen worden. De lades zijn gemakkelijk in en uit te schuiven en de ruimte wordt optimaal benut. In de video hieronder is duidelijk te zien hoe handig en veelzijdig dit prachtige systeem is.


Details

Het algemene afvalcompartiment van 36 liter is groot genoeg voor zelfs de drukste keukens. De onderste la is ideaal om aparte dingen in te recyclen en is groot genoeg voor bijvoorbeeld glazen flessen. Zowel het algemene als het onderste compartiment hebben uitneembare bakken waardoor legen heel makkelijk wordt gemaakt. De uitneembare afval caddy is perfect om op het aanrecht te staan voor afval dat je tijdens het koken maakt. Zo heb je altijd een schone werkplek. De caddy zet je na het koken dan gewoon weer in de prullenbak, het past perfect! In de deksel van het systeem zit een geur filter die nare geurtjes vermindert. Hierdoor hoef je niet een halfvolle vuilniszak weg te gooien door een vervelende geur, veel beter voor het milieu dus!

Specificaties

- Kleur: grafiet / steen
- Afmetingen:
  - 340 x 440 x 860 (Intelligent Waste Totum 60)
  - 340 x 440 x 740 (Intelligent Waste Totum 50)
- Prijzen:
  - Intelligent Waste Totum 60, €279,-
  - Intelligent Waste Totum 50, €229,-
  - Diverse accessoires vanaf €7,95

Meer informatie: www.joseph-joseph.nl

Publicatiedatum: 28 maart 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties