Foto: /248549.jpeg

Philips Saeco automatische espressoapparaten

Het ideale geschenk voor intensere koffiemomenten.

Het ideale geschenk voor intensere koffiemomenten.

Het is vaak zo: we piekeren ons suf over het ideale geschenk voor vrienden of familie. De oplossing: de allernieuwste Philips Saeco collectie van automatische espressomachines. Dankzij deze nieuwe collectie geniet je thuis, in alle comfort en met één druk op de knop van een overheerlijke espresso.

 

De volautomatische espressoapparaten van de nieuwe generatie werden specifiek ontworpen om in te spelen op de uiteenlopende behoeften binnen een gezin. Elk apparaat is een perfect samenspel van baanbrekende technologie, innovatie en gebruiksgemak. De Philips Saeco apparaten beschikken over een koffiemolen in keramiek wat de authentieke smaak vrijwaart, het SBS-systeem (Saeco Brewing System) dat zorgt voor een heerlijk aroma uit de koffiebonen, en de 'opti-dosis'-functie om de hoeveelheid gemalen koffie zelf te kiezen afhankelijk van je eigen smaak. Samen brengen al deze intelligente functies de koffiebonen tot leven en halen er het laatste vleugje aroma uit, met als resultaat dat koffieliefhebbers thuis in alle rust kunnen genieten van een perfect kopje koffie.

 

Voor de 'koffieliefhebbers' die warmlopen voor een authentieke Italiaanse huisbereide espresso, alsof ze op hun favoriete terrasje zaten, is er de Philips Saeco Syntia. Syntia koppelt vooruitstrevende functionaliteiten aan een verfijnde en compacte vormgeving en laat je met één druk op de knop genieten van een verse 'bean-to-cup'-espresso, wanneer je er zin in heb. Syntia Cappuccino Stainles Steel, het allernieuwste topmodel in de Syntia-collectie, is uitgerust met een ingebouwde melkkan, voor een perfecte cappuccino met opgeschuimde melk, met één druk op de knop.

 

De Philips Saeco Exprelia is het ideale geschenk voor wie graag van koffie-specialiteiten wisselt: een sterke espresso bij het ontbijt en voor later op de dag een romige cappuccino. Exprelia is voorzien van de meest recente state-of-the-art technologie van Saeco. De dubbele boiler zorgt voor optimale zetomstandigheden en zorgt ervoor dat het water meteen doorloopt, ongeacht of je stoom nodig hebt voor een cappuccino of druk voor een romige espresso. Exprelia biedt koffieliefhebbers de kans om wanneer u wilt te genieten van een hoogstaande espresso of andere koffiespecialiteit. Daarnaast kunnen ze dankzij het 'bean-to-cup'-personaliseringsysteem van de Exprelia hun eigen persoonlijke espresso bereiden, als een echte barista. Daartoe hoeft men alleen de favoriete koffiespecialiteit te programmeren, op een knop te drukken en te genieten.

 

Voor meer verfijnde koffieliefhebbers die van een heerlijk verse espresso houden en thuis graag vrienden en familie ontvangen, is er de Philips Saeco Xelsis. Romige espresso, opgeschuimde latte macchiato of cappuccino, stuk voor stuk met versgemalen koffiebonen? Xelsis biedt het meest intense en persoonlijke koffiemoment ooit, met één druk op de knop. Technologieliefhebbers zullen de Digitale ID van de Xelsis beslist op prijs stellen. Dit topproduct uit de Xelsis-reeks is voorzien van een technologie die vingerafdrukken herkent, automatisch het persoonlijke profiel van de gebruiker oproept en een persoonlijk menu afbeeldt met tot negen presets voor dranken.

Reacties