Foto: 245934

Nieuwe koffiezetter van Kenwood voor stijlvolle kMix ontbijtset

Kenwood heeft een nieuwe koffiezetter toegevoegd aan de populaire kMix ontbijtset. Deze set werd door Kenwood gelanceerd als uitbreiding van de succesvolle kMix-serie en vindt in Nederland inmiddels gretig aftrek.

Kenwood heeft een nieuwe koffiezetter toegevoegd aan de populaire kMix ontbijtset. Deze set werd door Kenwood gelanceerd als uitbreiding van de succesvolle kMix-serie en vindt in Nederland inmiddels gretig aftrek.

Een koffiezetter maakte al deel uit van de ontbijtset, maar nu brengt Kenwood een grotere versie op de markt, om koffie te zetten voor het hele gezin.

 

Met kMix liet Kenwood twee jaar geleden zien dat topkwaliteit prima samengaat met een prachtig design. Niet vreemd dus dat de kMix designlijn sindsdien een doorslaand succes is. In eerste instantie introduceerde Kenwood voor het submerk kMix een stijlvolle blender, keukenmachine, staafmixerset en een handmixer. Een jaar geleden werd de serie vanwege het grote succes echter verder uitgebreid met een moderne design ontbijtset, met ondermeer een toaster, waterkoker en een kleine koffiezetter. Deze maand voegt Kenwood daar nu een groter formaat koffiezetter aan toe, waarmee in een handomdraai een pot heerlijk geurende koffie voor het hele gezin is gezet.

Grotere schenkkan, nieuwe handige functies

Geheel in lijn met de overige kMix-producten is de nieuwe kMix koffiezetter deels vervaardigd uit gegoten aluminium, dat het robuuste karakter en de kwaliteit van het apparaat nog meer benadrukt. Het belangrijkste verschil ten opzichte van de bestaande koffiezetter is het formaat van de schenkkan, die qua inhoud toegenomen is tot 1,25 liter. Bovendien is de koffiezetter nu voorzien van de Auto Switchoff-functie, die het apparaat automatisch na twee uur uitschakelt voor een verminderd energieverbruik. Eveneens nieuw is AutoDetect, dat helpt kalkaanslag te voorkomen.

Naast deze nieuwe eigenschappen beschikt de grotere kMix koffiezetter uiteraard over de bekende, bewezen eigenschappen van de compacte versie. Voorbeelden zijn een vermogen van 1200 Watt, een ThermoGenTM verwarmsysteem, OptiTempTM-technologie, een verwarmde houder voor koffiekopjes, een druppelstop en een handige maatverdeling op zowel de kan als het waterreservoir.

De adviesconsumentenprijs van de nieuwe kMix koffiezetter bedraagt € 129,-, vanaf september is hij in drie kleuren leverbaar bij de betere elektronicazaken, de wit- en bruingoedspecialisten en de elektroketens.

Kenwood kMix - vorm & functie

Kenwood kMix-producten onderscheiden zich met name door hun eenvoud en moderne, iconische design en zijn mede door het veelvuldige gebruik van hoogwaardig aluminium en metaal direct herkenbaar. Met kMix heeft Kenwood een uitgebalanceerd evenwicht gevonden tussen vorm en functie. De machines zien er als gevolg van die mix niet alleen bijzonder stijlvol uit, ze zijn ook nog eens gemakkelijk en handzaam in het gebruik en bovendien zeer duurzaam.

Met deze kMix-eigenschappen speelt Kenwood in op de wensen van een vooral jongere groep mensen die niet alleen kwaliteit belangrijk vindt, maar ook wil laten zien dat ze die kwaliteit in huis hebben. Kopers van Kenwood kMix-producten willen hun vrienden en kennissen laten blijken dat ze smaak hebben en oog voor design. Ze zijn er dan ook trots op om hun kMix-producten op het aanrechtblad te kunnen laten zien, omdat de Kenwood kMix-machines voor deze groep kopers naast kwaliteit ook in esthetisch opzicht een verrijking voor de keuken vormen.

Meer informatie: www.kenwoodworld.com.

Publicatiedatum: 31 augustus 2010

Reacties