Foto: philips-broodbakmachine-blauw-wit

Nieuwe eenvoudig te bedienen Philips broodbakmachines voor gezond en ovenvers brood

Philips introduceert een nieuwe reeks broodbakmachines voor het bereiden van gezond en ovenvers brood op de meest makkelijke manier.

Philips introduceert een nieuwe reeks broodbakmachines voor het bereiden van gezond en ovenvers brood op de meest makkelijke manier.

De broodbakmachines bevatten wel 14 verschillende programma's voor een grote variëteit aan eigentijdse specialiteiten als Italiaanse focaccia's, korstgebak of stokbrood op ieder gewenst moment. Met innovatieve functies weet je precies wanneer je welke ingrediënten dient toe te voegen, kun je de bereiding van het brood helemaal voor programmeren zodat het klaar is als je 's ochtends opstaat. En met het unieke Multi-bread Shaper accessoire is het mogelijk diverse vormen en persoonlijke creaties te maken.

 

Niets gaat boven de geur van ovenvers brood. Het heeft iets knus, iets dat maakt dat je je thuis voelt. Iedereen houdt wel van dat idee van gezond ovenvers brood, met die doordringende geur die het hele huis vult. In plaats van dat dit een hele klus is die veel tijd en geduld vergt, wordt zelf brood bakken vanaf nu kinderspel. De twee broodbakmachines uit de Philips collecties Viva en Pure Essentials beschikken over handige functies waarmee je op elk moment kunt genieten van heerlijk ovenvers brood. Een signaal laat je weten wanneer het tijd is om ingrediënten toe te voegen aan de broodmix. Zo kun je gemakkelijk smaakvariëteiten creëren en je eigen lievelingsbrood maken, of experimenteren met nieuwe soorten. Je kunt bijvoorbeeld basilicum toevoegen, voor een aromatische Siciliaanse smaak; of Marokkaanse kruiden om de sfeer van een souk in huis te halen; of waarom geen veenbessen en rozijnen voor een wat zoetere smaak; en wie het graag wat pikanter heeft kan zelfs een vleugje chiliolie toevoegen. Eigenlijk kun je je brood precies de smaak, textuur en pit meegeven die je maar wilt. En dankzij de verschillende bakstanden krijg je keer op keer een mooie goudbruine korst.

Hoe je smaak ook is, met de Philips broodbakmachine gaat een hele wereld van bakspecialiteiten voor je open, met 14 verschillende programma's om knapperig stokbrood, malse brioches, gezonde volkorenbroodjes en zelfs glutenvrij brood te bereiden. Elk model beschikt over innovatieve functies, zoals een confituurprogramma om het perfecte beleg te bereiden voor je brood. Er zijn zelfs een aantal intelligente functies waarmee je pizzabodems, gebak en pasta kunt klaarmaken. Met alle modellen kun je eindeloos smaken toevoegen aan je brood, maar met de Pure Essentials broodbakmachine kun je zelfs creatief te werk gaan en je brood personaliseren met een speciaal design of het in verschillende vormen bakken, dankzij het unieke Multi-bread Shaper accessoire. De brede waaier aan vormen en smaken die je zo kunt creëren zijn een lust voor het oog én de smaakpapillen.

Voor een optimaal gebruiksgemak beschikken beide broodbakmachines over een programmeerbare startfunctie. Zo kun je wanneer je maar wil je deeg bereiden en 's ochtends wakker worden met de geur van ovenvers brood of 's avonds bij het thuiskomen verwelkomd worden met vers gebakken stokbrood of pistolets. De broodbakmachines van Philips nemen al het zware werk van je over. Het enige wat jij moet doen is de ingrediënten toevoegen, die je zo in de supermarkt vindt, en op de knop drukken. In precies drie stappen selecteer je het brood dat je wilt (zoet, smaakvol, volkoren of wit) en kies je het gewicht en de bakgraad. Vanaf dat moment neemt de broodbakmachine het van je over en kun je enige tijd later genieten van ovenvers brood. En Philips zou Philips niet zijn als het zijn broodbakmachines niet had voorzien van één-knopsbedieningen, gladde oppervlakken voor een makkelijke reiniging en een receptenboekje als inspiratiebron.

Met al deze intelligente en eenvoudige functies wordt ovenvers brood bakken een plezier, wanneer en hoe je maar wilt.

De broodbakmachines zijn vanaf nu in Nederland beschikbaar voor de marktadviesprijzen van 99,99 Euro voor de Viva Collection HD9020 en 159,00 Euro voor de Pure Essentials Collection HD9040.

Meer informatie: www.philps.nl.

Publicatiedatum: 4 mei 2010

Reacties