Foto: 284813

Nespresso lanceert de U, de design koffiemachine die leeft zoals...U!

De nieuwe Nespresso-machine U staat voor eenvoud, modulariteit en puurheid.

De nieuwe Nespresso-machine U staat voor eenvoud, modulariteit en puurheid.

Nespresso wil haar Clubleden steeds de ultieme koffie-ervaring bieden. Met dit ideaal voor ogen lanceert Nespresso haar nieuwste koffiemachine: de U. Voor koffieliefhebbers over de hele wereld, betekent de U een bron van nog meer eenvoud en maatwerk, in een puur design. Deze nieuwe machine onthoudt dankzij de interface met touchscreen namelijk hoe de laatste gebruiker zijn koffie graag drinkt. De U met mobiele kophouder, verwijderbare capsulehouders en milieuvriendelijke technologie is verkrijgbaar vanaf september 2012.

 

Het verhaal van Nespresso begon 25 jaar geleden, met een even eenvoudig als revolutionair idee: geef iedereen thuis de kans om een perfecte Espresso te zetten. Nespresso geeft dit idee vandaag nog beter gestalte met de U. Deze koffiemachine van de volgende generatie past zich aan bij de manier van leven van elke gebruiker. Met haar verfijnde technologie zorgt ze voor optimaal comfort en ondersteunt ze perfect onze moderne, veeleisende levensstijl. Door haar intelligente, modulaire vormgeving past de U koffiemachine in elk interieur, terwijl haar geavanceerde technologie elke keer opnieuw een perfect kopje koffie aflevert. De U is een plezier om te gebruiken en een streling voor het oog. Voor iedereen die op zoek is naar maximaal gebruiksgemak, koffie van de hoogste kwaliteit en pure vormen is de U de ideale koffiemachine.

Functies die zich aan elke levensstijl aanpassen
De interface met touchscreen van de U herkent de favoriete koffiegrootte van de gebruiker, met de keuze tussen drie voorgeprogrammeerde koffievolumes: Ristretto, Espresso en Lungo. Als eerste model in haar genre, beschikt de U over een uniek afgerond waterreservoir dat eenvoudig te verschuiven is om de machine heen, zodat er in elk interieur wel een plaatsje te vinden is. Met haar vloeiende lijnen en flexibele vormgeving, is de handige mobiele kophouder van de U zowel geschikt voor kleine als grote koppen, zodat de machine gemakkelijk aan elke stemming of favoriet koffieritueel is aan te passen.

Naast een voorverwarming van amper 25 seconden, is de U voorzien van een systeem met automatische koffie-extractie, zodat de bereiding van een koffie begint zodra de Nespressocapsule in de houder wordt gelegd en deze gesloten wordt. Vervolgens wordt de capsule automatisch uitgeworpen. De nieuwe U is ook milieuvriendelijk, aangezien ze voor meer dan 30% uit hergebruikte materialen bestaat en de machine zichzelf uitschakelt als ze 9 minuten niet wordt gebruikt.

Eenvoud is het hoofdkenmerk van de U, die met haar verfijnde functionaliteit en minimalistische, hedendaagse vormen in elk interieur tot haar recht komt. De machine is verkrijgbaar in vier kleuren: Pure Cream, Pure Black, Pure Grey en Pure Orange. De elegante U heeft egale, ronde lijnen en voelt aangenaam aan, met aan weerszijden het merk Nespresso in reliëf. Het ontwerp van de U geeft de gebruikers de mogelijkheid hun persoonlijkheid uit te drukken met deze machine, die perfect aansluit bij hun interieur.

Een reeks accessoires voor een nog persoonlijkere touch
Als aanvulling op het minimalistische ontwerp van de U ontwikkelde Nespresso voor het eerst specifieke accessoires die eveneens de kernwaarden van de U uitstralen: modulariteit, persoonlijkheid en pure vormen. Een van de meest opvallende accessoires in deze reeks is een innoverende houder met twee aanpasbare magnetische dispensers (die ruimte bieden voor lepeltjes en suiker) in de stijl van de U. De egale, afgeronde dispensers kunnen aan de zijkanten van de machine worden bevestigd. De U en de dispensers zijn magnetisch, zodat de gebruiker ze in een oogwenk aanbrengt of weghaalt om de machine in elke ruimte te laten passen. Andere accessoires die dezelfde vernuftige eenvoud van de collectie ademen, zijn de nieuwe capsulehouder Totem in glanzend melamine en een capsuledispenser waaruit de gebruiker in een oogwenk zijn favoriete Grand Cru voor elk moment kiest.

De U kost € 139,- en is vanaf september 2012 verkrijgbaar via de Nespresso Boutiques, telefonisch via 0800–0222320 of online te bestellen via www.nespresso.com.

Meer informatie: www.nespresso.com

Publicatiedatum: 29 juni 2012

Reacties