Foto: press_2013//MixMaster-mixer-kneedmachine.jpg

MixMaster: ultieme mixer en kneedmachine

Haal MasterChef Australia in huis met de MixMaster mixer en kneedmachine.

Haal MasterChef Australia in huis met de MixMaster mixer en kneedmachine.

De nieuwe MixMaster van Espressions of Australia is zonder overdrijven de ultieme mixer en kneedmachine.

Dit is met regelmaat te zien in het populaire kookprogramma MasterChef Australia waar doorgewinterde koks en kookliefhebbers dagelijks rekenen op de krachtige assistentie van de MixMaster. De machine manifesteert zich als een robuuste alleskunner, een stille kracht en een praktische en veilige keukenhulp. Deze legendarische machine die al sinds 1948 de Australische keukens verovert, is nu ook in Nederland voor € 399,- bij de betere kookwinkels, De Bijenkorf en Hanos verkrijgbaar.

Nederland, bakland

Onder invloed van nationale en internationale kookprogramma’s ontluikt de Nederlandse kooklust. Nederland kookt, bakt en braad naar hartenlust. De keuken wordt steeds meer het hart van het huis en de behoefte aan het juiste gereedschap groeit. De komst van de MixMaster is in die zin een geschenk uit de hemel; een professionele machine voor professionals, maar ook voor de fanatieke hobby-kok, groot of klein.

Een veilig werkpaard

Behalve bij MasterChef Australia is de MixMaster namelijk ook vaste gast bij Junior MasterChef Australia. Kinderen van amper 14 jaar kloppen, mengen en kneden erop los met een verbluffende creativiteit. Van luchtige desserts, heerlijke taarten tot de mooiste broden. En dat is geen toeval. De MixMaster zit namelijk boordevol veiligheidsvernuft en laat zich gemakkelijk en licht bedienen. Een kind, maar ook de culinaire professional kan altijd vertrouwen op dit werkpaard. De zware mix kop laat zich dankzij het liftmechanisme met één hand openen en sluiten en is voorzien van een automatische stopfunctie. Het scharnier is slim afgedekt waardoor de vingers niet in gevaar komen. De slimme, slipvrije bedieningsknop schakelt probleemloos tussen de tijd, 12 mixsnelheden en zelfs een kookwekker. Timing is immers alles. Handig is ook de Pauze/Start functie. Tijdens het mixen iets toevoegen en snel weer verder op de ingestelde tijd en snelheid? Een knop-druk is voldoende.

MixMaster: ‘Product of the Year’

De MixMaster is er echter niet alleen om de inwendige mens te verwennen. Ook het oog wordt gestreeld door dit brok culinair aluminium. De vloeiende lijnen en ronde vormen tekenen een sieraad voor de keuken. Hierdoor is de MixMaster ook gemakkelijk schoon te maken. Met al deze kwaliteiten is het dan ook begrijpelijk dat het gerenommeerde Australische magazine Womens Weekly de MixMaster heeft uitgeroepen tot ‘Product of the Year’.

Meer informatie: www.itmonline.nl/

Persbericht: 29 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties