Foto: amefa-messenblok-gripi-kleur

Messenblok met kleurige streepjescode

Kleur in de keuken. Gripi speelt in op die tendens en zet een trendy messenblok neer als eyeopener. Zwarte blokken, felle tintjes.

Kleur in de keuken. Gripi speelt in op die tendens en zet een trendy messenblok neer als eyeopener. Zwarte blokken, felle tintjes.

Gripi is even vrolijk als trendy en tegelijk reuze functioneel. Want de messen in het Gripi messenblok snijden alle groente, vlees, vis en zelfs brood moeiteloos. Leuk is de verwisselbare kleurstreep in het blok. Even ergonomisch als comfortabel is de zachte grip. Voorkomt rode striemen en geeft verhoogde grip om uitschieters te voorkomen.

 

Blauwe maandag of groene week? Met Gripi kan het allemaal. Kleur is trend. En Gripi heeft de vereiste streepjescode. Paars, groen, felrood en decent zwart zijn de verwisselbare binnenstukken. In één keer meegeleverd. Zo past Gripi by Richardson Sheffield zich moeiteloos aan bij theedoeken en pannenlappen. En is 'soft to handle'. Tenminste, dat geldt voor de handgrepen. Fijn om op te pakken en aan te voelen en zorgt zelfs bij nat gebruik voor moeiteloze grip.

 

De messenlijn is vaatwasmachine bestendig en bestaat uit een schilmes, huishoudmes, vleesmes, koksmes en broodmes. De lijn wordt aangevuld met vier scharen, in trendy kleuren en uitdagende modellen, elk geknipt voor een ander doel.

Advies verkoopprijs: Gripi Messenblok 159 euro, Messenlijn vanaf 14 euro.
Verkoop- en productinfo: Amefa Holding B.V., tel: +31 (0) 55.368.12.84 of kijk op www.amefa.nl.

Publicatiedatum: 13 januari 2010

Reacties