KitchenAid Diamond Blender

20 Juni 2014

In een handomdraai frisse smoothies, gezonde groentesappen en de lekkerste cocktails met KitchenAid Diamond Blender.


Tover in een handomdraai zacht zomerfruit om tot een frisse smoothie of maak van komkommer en bleekselderij een gezond groentesapje. Met de nieuwe krachtige Diamond Blender van KitchenAid is het secondenwerk. Vanaf nu is de fruitschaal zo leeg, wordt vitamines tot je nemen een feest en maak je zelf de lekkerste cocktails.

KitchenAid Diamond Blender

Dat uitstekende prestaties en stijlvol design goed samengaan bewijst KitchenAid al meer dan 95 jaar. Bij de Diamond Blender is het niet anders. De blender kan grote hoeveelheden aan dankzij de krachtige motor (615 W), de roestvrijstalen messen en een grote kunststof mengbeker (1,7 liter). Zeker zo belangrijk is de vorm van de kom. De nieuwe KitchenAid blender heeft een diamantvormige kom die bijdraagt aan een krachtige werveling bij het mengen van de ingrediënten.

Vijf snelheden blender

De blender heeft vijf snelheden voor roeren, fijnsnijden, mixen, pureren en mengen. Verder is er een speciale functie voor ijs fijnmalen en een pulse-stand. Kortom, alle functies zijn aanwezig voor het maken van fruit- en groentesmoothies, babyvoeding, beslag, het malen van ijsblokjes en het hakken van kruiden, uien of noten. Handig is daarnaast de speciale knop voor warm voedsel. De snelheid wordt daarmee geleidelijk geregeld van heel langzaam naar snel, wat zorgt voor een veilige vermenging zonder spatten. Het praktische, goed afsluitende deksel dicht bovendien de beker perfect af, maar heeft wel een opening om extra ingrediënten toe te voegen.

De kunststof mengbeker is vaatwasserbestendig. De basis van gegoten metaal is robuust, stabiel en duurzaam. De KitchenAid Diamond Blender is verkrijgbaar in vier kleuren: keizerrood, zwart, amandelwit en metaalgrijs.

Prijs: € 199,-

Kijk meer informatie en verkoopadressen op www.kitchenaid.nl.

Publicatiedatum: 20 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenap...

Bluetooth Audio systeem

AquaSound onthult een slim en betaalbaar Bluetooth...

Koffiezetapparaat: in vele soorten en maten

Er zijn vele koffiezetapparaten, maar koffiezetten...

C77V60N2

De Neff C77V60N2 koffiemachine is erg snel op temp...

Fresh Beans Coffee Amazonas Br

Vers gebrande koffiebonen uit Brazilie. Een heerli...

Semi- of volautomatische espressomachine voor thuis

Een espresso drink je niet meer alleen in een rest...
Advertentie